x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Una noia N.O.R.M.A.L. vol fer de fotògrafa - Pati de Llibres
  • Una noia N.O.R.M.A.L. vol fer de fotògrafa - Pati de Llibres
  • Una noia N.O.R.M.A.L. vol fer de fotògrafa - Pati de Llibres
10.90
No disponible
Una noia N.O.R.M.A.L. vol fer de fotògrafa
Català
Anna Manso, Juliet Pomés Leiz
Cruïlla
A partir de
Categories
10.90
No disponible
Una noia N.O.R.M.A.L. vol fer de fotògrafa

Cada novel·la d’aquesta col·lecció és una aventura protagonitzada per la Ru, una noia de 13 anys que se les empesca contínuament per trobar una feineta rere una altra amb les quals aconseguir ingressos propis per fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU. Al primer títol fa de cangur, al segon vol fer de fotògrafa, al tercer té cura d'uns quants animals, al quart fa la vida més amable a diversos avis, al cinquè fa de pintora i al sisè fa de guia turística d'una manera ben poc habitual.


A banda de fer feinetes, la Ru és una noia N.O.R.M.A.L. Fa de filla Nerviosa d'un pare maniàtic i una mare xerraire, treballa Obsessivament per fer realitat el seu somni, fa de germana Rabiosa d'un parell de joves que ella considera uns pesats i fa d'amiga Manaire, Atrevida i Llesta d'un parell de noies que esperen que trigui molt a marxar als EEUU, perquè volen la Ru ben a prop seu. Són novel·les amenes, històries que de tant en tant emocionen i que fan riure molt i molt sovint imaginant amb tot detall les escenes que viu la Ru amb els familiars, els amics i els coneguts de cada llibre.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.95

Diversió, misteri i enginy són els components d’aquest clàssic modern de la literatura juvenil. Un nen que les bruixes han transformat en ratolí demanarà ajuda a l’àvia per poder destruir-les.

16.00

Una de les creacions més divertides i salvatges que s’han escrit mai sobre el món escolar i, alhora, un clàssic genial de la literatura juvenil il·lustrada.

120.00

Els set llibres de la saga Harry Potter

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

16.95

Una novel·la real i impactant que denuncia la violència contra les persones de color.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !