x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Un noi anomenat Nadal - Pati de Llibres
14.90
Un noi anomenat Nadal
Català
Matt Haig, Chris Mould
Estrella Polar
A partir de
14.90
Un noi anomenat Nadal

UN NOI ANOMENAT NADAL, Matt Haig, Chris Mould, Estrella Polar.

 

"Impossible. Antic renec èlfic"

 

"Estàs a punt de llegir la veritable història del Pare Noel. Sí, del Pare Noel. Potser et preguntaràs com és que sé la veritable història del Pare Noel, i et contestaré que no està gaire bé qüestionar aquestes coses. I encara menys quan comences un llibre. Entre altres motius, perquè és de mala educació. L'únic que has de tenir clar és que sé la història del Pare Noel; per què m'hauria posat a escriure-la, si no la sabés?"

 

Així comença la primera recomanació del calendari d'advent que fem les llibreteres del Pati de llibres. Regaleu aquest llibre a tots els nois i noies de 8 a 11 anys que coneixeu. Els atraparà la lectura.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.00

CAT. Tercera aventura de la sèrie d’Agus i els monstres, on descobrim que el malvat Dr. Brot i en Nap temen el raig de l'Emmo.

18.00

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

12.00

Una commovedora novel·la inspirada en fets reals, on destaca la força del discurs directe de l'autora, sense floritures.

15.50

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

14.90

Això és un conte de fades on l’heroïna no és la princesa, sinó la nena humil.

15.45

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !