x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Un noi anomenat Nadal - Pati de Llibres
14.90
Un noi anomenat Nadal
Català
Matt Haig, Chris Mould
Estrella Polar
A partir de
14.90
Un noi anomenat Nadal

UN NOI ANOMENAT NADAL, Matt Haig, Chris Mould, Estrella Polar.

 

"Impossible. Antic renec èlfic"

 

"Estàs a punt de llegir la veritable història del Pare Noel. Sí, del Pare Noel. Potser et preguntaràs com és que sé la veritable història del Pare Noel, i et contestaré que no està gaire bé qüestionar aquestes coses. I encara menys quan comences un llibre. Entre altres motius, perquè és de mala educació. L'únic que has de tenir clar és que sé la història del Pare Noel; per què m'hauria posat a escriure-la, si no la sabés?"

 

Així comença la primera recomanació del calendari d'advent que fem les llibreteres del Pati de llibres. Regaleu aquest llibre a tots els nois i noies de 8 a 11 anys que coneixeu. Els atraparà la lectura.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

12.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

39.95

Tot el que vols saber sobre els llocs màgics que apareixen a les pel·lícules basades en els llibre de Harry Potter.

19.25

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest segon títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

19.00

Harry Potter dinou anys després (edició en català).

32.00

Harry Potter i la cambra secreta en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !