x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Un dibujo al día. El diario de Ottoline y Ada Goth - Pati de Llibres
12.00
Un dibujo al día. El diario de Ottoline y Ada Goth
Castellà
Chris Riddell
Edelvives
A partir de
12.00
Un dibujo al día. El diario de Ottoline y Ada Goth

Chris Riddell ha creat un quadern de dibuix amb format de diari per animar-nos a escriure i dibuixar cada dia a partir dels seus personatges juvenils Ottolina i Ada Goth. Aquesta edició és en castellà.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.90

Idees i tutorials per embolcallar els vostres regals amb fulles d’arbre pintades, papers diferents, robes, cuirs, capses d’aliments... Tot el que teniu al voltant pot fer encara més bonic un regal.

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

10.00

CAT. Tercera aventura de la sèrie d’Agus i els monstres, on descobrim que el malvat Dr. Brot i en Nap temen el raig de l'Emmo.

15.00

La quarta entrega de les aventures de l’Ottolina. Només en castellà.

15.00

Una nova aventura de l'audaç Ada Goth al Palacete Tenebroso. Escrita i il·lustrada per Chris Riddell. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

9.95

Setè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !