x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Un día diferente para el señor Amos - Pati de Llibres
  • Un día diferente para el señor Amos - Pati de Llibres
  • Un día diferente para el señor Amos - Pati de Llibres
  • Un día diferente para el señor Amos - Pati de Llibres
10.00
Un día diferente para el señor Amos
Castellà
Philip Stead, Erin Stead
Océano Travesía
A partir de
10.00
Un día diferente para el señor Amos

Amos McGee és una persona atenta amb ell i amb els altres, atenta als detalls, que valora el que té d’important cada estona viscuda. Cada dia matina i segueix la seva pròpia rutina: es vesteix, esmorza, surt al carrer, espera l’autobús per anar a treballar al zoo. Sempre té molta feina, però sempre troba temps per compartir amb els seus amics, els animals del zoo. I s’adapta a cada un dels animals dedicant el seu temps a l’activitat que sap que més li agrada a l’animal. Amb l’elefant juga a escacs tranquil·lament, amb la tortuga fa curses que ell sempre perd, amb el pingüí comparteix el silenci de la timidesa, al rinoceront li apropa un mocador perquè està refredat, al mussol li llegeix contes quan es fa fosc, perquè té por de la foscor. Un dia Amos es posa malalt. Al zoo el troben a faltar moltíssim. Els animals decideixen visitar-lo i comparteixen amb ell tota la bondat que ell els ha regalat anteriorment.

 

Tant l’edició com el text i la imatge d’aquest llibre estan treballats de manera acurada i molt atenta als detalls. La il·lustradora ha gravat planxes de fusta amb les quals ha estampat el color al paper, després ha dibuixat a llapis sobre el color per definir els gestos de cada cara, les línies de cada cos...

 

Aquest àlbum il·lustrat és una joieta que llegireu moltíssimes vegades. A cada nova lectura centrareu l’atenció en elements diferents que us emocionaran, com el gest d’Amos, “que tenía mucho trabajo en el zoológico, pero siempre se daba tiempo para visitar a sus amigos”, ple de bondat mentre llegeix llibres al mussol, ple d’alegria quan veu arribar a la meta a la tortuga que el guanya sempre que fan una cursa, ple d’agraïment quan el rinoceront li apropa un mocador en veure’l esternudar.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Una ciutat grisa esdevé verda gràcies a un nen capaç de contagiar l’esperit de l’esforç compartit. Entre tots els habitants transformen la ciutat, donant espai a la natura en tot l’entorn urbà.

20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

15.00

Posa en relleu la necessitat de pensar i, a través de l’enginy, vèncer les pors i aconseguir milllores col·lectives sabent quin és el lloc que un mateix ha d’ocupar en aquesta col·lectivitat.

18.00

El árbol rojo és un àlbum poètic i pictòric que parla de la soledat a través d’un recorregut emocional que va de la desesperació a l’esperança.

16.00

Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.

19.95

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès dins un estoig, en format gran, amb pàgines de paper fi i CD. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !