x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • SOMIACONTES. 10 Contes per somiar tota la nit - Pati de Llibres
17.00
SOMIACONTES. 10 Contes per somiar tota la nit
Català
Jaume Soler i Ester Llorens
Parramon
A partir de
17.00
SOMIACONTES. 10 Contes per somiar tota la nit

Hi ha nits que, quan ens fiquem al llit, el son no arriba: tenim por de la foscor, del malsons, i volem sortir corrents cap a l’habitació dels nostres pares. I molts matins ens costa moltíssim obrir els ulls. Estem esgotats! Segur que a tu també t’ha passat alguna vegada!

 

Això és perquè no has après a cridar el senyor Son... Deixa que aquest t’acotxi amb les seves ales i et descobreixi les coses meravelloses que tenen lloc a la nit: Veuràs com els pastissers del cel elaboren el seu exquisit pastís de Lluna, podràs visitar una autèntica fàbrica d’estrelles, perseguir ombres entremaliades, i aprendre a caçar els somnis més bonics del món!

 

Vols fer venir el senyor Son? Doncs tanca els ulls, no pensis en res i gaudeix de com pot arribar a ser de bonica la nit.

 

¡Fes girar la roda i allibera els teus somnis!

TAMBÉ US AGRADARAN
18.50

Un text per a totes les edats: per a filosofar amb els petits o per a debats entre adults. Meravellós!

23.00

Com a les dues anteriors obres de la sèrie Ratolins Aventurers (Lindbergh i Armstrong), Kuhlmann aconsegueix submergir el lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.

12.25

Creus que el que fas és difícil?

Atreveix-te a treballar en una granja de dinosaures!

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

38.00

Llibre i peluix blau El monstre de colors.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !