x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Sobre un raig de llum - Pati de Llibres
  • Sobre un raig de llum - Pati de Llibres
16.00
Sobre un raig de llum
Català
Jennifer Berne i Vladimir Radunsky (il.)
Takatuka
A partir de
16.00
Sobre un raig de llum

Un noi recorre un camí polsegós en bicicleta, però el seu cap imagina que viatja sobre un raig de llum a una velocitat increïble. Un bon dia aquesta ment brillant arribarà a proposar algunes de les idees més revolucionàries que s’han concebut mai. Albert Einstein, aquell noi fascinat pels misteris del món, s’acabarà convertint en un geni que aportarà llum nova a la nostra comprensió de l’Univers.

 


Una commovedora història sobre el poder de la imaginació i sobre com aquest poder pot canviar les nostres vides.

 

Veure interior del llibre

 

Ressenyes:

«Aquest llibre, concebut com un homenatge a la meravellosa curiositat d’Einstein per la vida, despertarà en els nens la fascinació per la ciència.» Walter Isaacson, autor d’Einstein, His Life and Universe.

 

«Un llibre tan especial com el seu protagonista.» Booklist, starred review

«Una introducció esplèndida a un home que no va deixar mai de qüestionar-s’ho tot.» Kirkus Reviews.

«Sobre un raig de llum agradarà als nens perquè conté molta informació, perquè resulta fàcil de llegir i és divertit, com les il·lustracions tan originals que té. Tot el llibre [...] és un regal per a la vista. Sobre un raig de llum és un d’aquests llibres que hi hauria d’haver a les biblioteques escolars de primària i secundària. Per aquesta raó també és un obsequi perfecte destinat a aquells a qui interessa la ciència. Sobre un raig de llum resulta entretingut i educatiu per als nois i per a les noies, i potser els despertarà la curiositat i les ganes de fer-se preguntes. [...] un llibre brillant sobre un home brillant.» Kid Lit Reviews, 308

«Una biografia plena de contrastos, esplèndidament il·lustrada i bellament dissenyada.» School Library Journal.

TAMBÉ US AGRADARAN
28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

16.90

Coneix els estels, els planetes, els coets i els astronautes en aquesta magnífica introducció a l’espai, i t’adonaràs de com de meravellosos són l’univers, la vida i el món que ens envolta. Surt a mirar el cel de nit! L’espai ens envolta, però ... quant sabeu d’ell? Per on hem de començar?

21.95

Llibre de gran format amb solapes i desplegables que proposa jugar a descobrir animals.

22.00

Fa gairebé tres milions d’anys, els oceans es van congelar i les capes de gel van cobrir la Terra: l’edat de gel havia començat.

14.90

És difícil ser el més petit d’una gran colla, i més encara a la immensa jungla… Però com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes.

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !