x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Sobre un raig de llum - Pati de Llibres
  • Sobre un raig de llum - Pati de Llibres
16.00
Sobre un raig de llum
Català
Jennifer Berne i Vladimir Radunsky (il.)
Takatuka
A partir de
16.00
Sobre un raig de llum

Un noi recorre un camí polsegós en bicicleta, però el seu cap imagina que viatja sobre un raig de llum a una velocitat increïble. Un bon dia aquesta ment brillant arribarà a proposar algunes de les idees més revolucionàries que s’han concebut mai. Albert Einstein, aquell noi fascinat pels misteris del món, s’acabarà convertint en un geni que aportarà llum nova a la nostra comprensió de l’Univers.

 


Una commovedora història sobre el poder de la imaginació i sobre com aquest poder pot canviar les nostres vides.

 

Veure interior del llibre

 

Ressenyes:

«Aquest llibre, concebut com un homenatge a la meravellosa curiositat d’Einstein per la vida, despertarà en els nens la fascinació per la ciència.» Walter Isaacson, autor d’Einstein, His Life and Universe.

 

«Un llibre tan especial com el seu protagonista.» Booklist, starred review

«Una introducció esplèndida a un home que no va deixar mai de qüestionar-s’ho tot.» Kirkus Reviews.

«Sobre un raig de llum agradarà als nens perquè conté molta informació, perquè resulta fàcil de llegir i és divertit, com les il·lustracions tan originals que té. Tot el llibre [...] és un regal per a la vista. Sobre un raig de llum és un d’aquests llibres que hi hauria d’haver a les biblioteques escolars de primària i secundària. Per aquesta raó també és un obsequi perfecte destinat a aquells a qui interessa la ciència. Sobre un raig de llum resulta entretingut i educatiu per als nois i per a les noies, i potser els despertarà la curiositat i les ganes de fer-se preguntes. [...] un llibre brillant sobre un home brillant.» Kid Lit Reviews, 308

«Una biografia plena de contrastos, esplèndidament il·lustrada i bellament dissenyada.» School Library Journal.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla de la muntanya oferint informacions breus i rigoroses de com hi vivim persones i animals.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !