x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Set ratolinets cecs - Pati de Llibres
  • Set ratolinets cecs - Pati de Llibres
  • Set ratolinets cecs - Pati de Llibres
  • Set ratolinets cecs - Pati de Llibres
10.40
Set ratolinets cecs
Català
Ed Young
Ekaré
A partir de
10.40
Set ratolinets cecs

Set ratolins cecs decideixen que un a un sortiran a explorar què és la cosa estranya que ha aparegut a la vora de l’estany. Dilluns, el ratolí vermell palpa una part d’allò, una part tan alta i grossa, sòlida, que li fa pensar que és una columna. Dimarts, el ratolí verd palpa una altra part d’allò, una part llarga i amb forma corvada, suau, que li fa pensar que és una serp. Cada dia de la setmana surt un ratolí d’un color diferent i dóna la seva interpretació de què és allò que ell ha tocat. Finalment, l’últim ratolí explorador palpa tots els racons d’allò tan alt i gros, que té una part llarga i corvada... I els set ratolins arriben a una conclusió comuna que va més enllà dels punts de vista parcials de cadascú.

 

Quan els ratolins surten a explorar, ells no poden veure allò que palpen perquè són cecs, però els nens lectors sí que veuen clarament que allò que palpa un ratolí és la pota d’un elefant o la trompa o l’orella. L’efecte sorpresa que això provoca en els lectors és increïble.

 

Amb aquest llibre d’aparença senzilla, que evoca les ombres xineses amb el contrast del negre de fons de cada doble pàgina i els colors saturats dels personatges, aprendreu els colors i els dies de la setmana amb els infants més petits. I a mesura que creixin podreu reflexionar amb ells al voltant de com coneixem el món que ens envolta i de com és d’important conèixer diferents perspectives d’un fet per poder elaborar la pròpia opinió. Com conclou el llibre: “conèixer una part permet inventar una història bonica, però només la totalitat condueix a la saviesa”.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

10.40

Cadascú té un punt de vista concret sobre el que ell coneix del seu entorn. Unint els diferents punts de vista, aconseguirem tenir una visió global.

13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

9.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

11.00

Quan tothom adquireix la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència, la mare torna a casa sent un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !