x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
15.00
No disponible
Rosa Caramelo
Castellà
Adela Turín, Nella Bosnia
Kalandraka
A partir de
15.00
No disponible
Rosa Caramelo

En els anys 60, Adela Turín va analitzar els trets sexistes en la literatura infantil i als 70 va crear, juntament amb Nella Bosnia, la col·lecció “Dalla parte delle bambine”, referent de la coeducació i la igualtat, que Esther Tusquets va publicar a Espanya amb el títol “A favor de las niñas”.

 

Kalandraka i Hipòtesi han recuperat dos llibres emblemàtics d’aquella col·lecció. Un d’ells és Rosa Caramel, en què es critica una societat que educa de manera diferent els seus individus segons el gènere, condicionant el seu futur, i fa parar atenció al culte superficial a la imatge a través de la vida d’un grup d’elefants. Mentre els elefantets creixen jugant lliurement amunt i avall, les elefantetes creixen aïllades en un jardí d’anemones i peònies de les quals s’han d’alimentar per esdevenir ben rosades i atreure un marit. Una de les elefantetes alliberarà el grup i aconseguirà que en el futur elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

TAMBÉ US AGRADARAN
38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

15.00

La Clementina decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia. 

15.00

Una ciutat grisa esdevé verda gràcies a un nen capaç de contagiar l’esperit de l’esforç compartit. Entre tots els habitants transformen la ciutat, donant espai a la natura en tot l’entorn urbà.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !