x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
  • Rosa Caramelo - Pati de Llibres
15.00
Rosa Caramelo
Castellà
Adela Turín, Nella Bosnia
Kalandraka
A partir de
15.00
Rosa Caramelo

En els anys 60, Adela Turín va analitzar els trets sexistes en la literatura infantil i als 70 va crear, juntament amb Nella Bosnia, la col·lecció “Dalla parte delle bambine”, referent de la coeducació i la igualtat, que Esther Tusquets va publicar a Espanya amb el títol “A favor de las niñas”.

 

Kalandraka i Hipòtesi han recuperat dos llibres emblemàtics d’aquella col·lecció. Un d’ells és Rosa Caramel, en què es critica una societat que educa de manera diferent els seus individus segons el gènere, condicionant el seu futur, i fa parar atenció al culte superficial a la imatge a través de la vida d’un grup d’elefants. Mentre els elefantets creixen jugant lliurement amunt i avall, les elefantetes creixen aïllades en un jardí d’anemones i peònies de les quals s’han d’alimentar per esdevenir ben rosades i atreure un marit. Una de les elefantetes alliberarà el grup i aconseguirà que en el futur elefants i elefantes s’eduquin en la igualtat.

TAMBÉ US AGRADARAN
9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

21.95

Peluix de l’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, amb format petit i pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

13.50

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !