x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • RÍOS.  UN LARGO VIAJE POR MARES, LAGOS Y RÍOS - Pati de Llibres
29.90
RÍOS. UN LARGO VIAJE POR MARES, LAGOS Y RÍOS
Castellà
Peter Goes
Maeva
A partir de
Categories
29.90
RÍOS. UN LARGO VIAJE POR MARES, LAGOS Y RÍOS

Navega pel Nil, solca l'Amazones, descendeix fins al delta del Mekong, descobreix el Mississipí, recorre la riba del Danubi i remunta el Tàmesi. Aquest és un majestuós viatge al voltant del món seguint el curs dels rius. Descobreix fets fascinants i una infinitat de dades curioses. Tots a bord per salpar!

TAMBÉ US AGRADARAN
29.90

Els autors d’Atlas del mundo ens transportaran a llocs amagats sota terra i a les profunditats del mar.

5.65

Aquesta col·lecció de filosofia per a infants proposa una conversa adult-infant per reflexionar entorn de les grans qüestions de vida, exposant els temes de manera clara, directa i divertida.

22.00

Guillaume Duprat ens porta de viatge per l’univers d’ahir, d’avui i també de demà.

20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla dels animals oferint informacions breus i rigoroses de com es relacionen amb l’entorn on viuen.

20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla de la natura oferint informacions breus i rigoroses de procesos com ara la polinització.

19.50

L’enciclopèdia d’animals més completa, amb fitxes descriptives, esquemes il·lustrats, mapes de distribució dels animals al món, icones d’hàbitat, fotografies espectaculars i informació rigorosa amb segell National Geographic

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !