x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • RÍOS.  UN LARGO VIAJE POR MARES, LAGOS Y RÍOS - Pati de Llibres
29.90
RÍOS. UN LARGO VIAJE POR MARES, LAGOS Y RÍOS
Castellà
Peter Goes
Maeva
A partir de
Categories
29.90
RÍOS. UN LARGO VIAJE POR MARES, LAGOS Y RÍOS

Navega pel Nil, solca l'Amazones, descendeix fins al delta del Mekong, descobreix el Mississipí, recorre la riba del Danubi i remunta el Tàmesi. Aquest és un majestuós viatge al voltant del món seguint el curs dels rius. Descobreix fets fascinants i una infinitat de dades curioses. Tots a bord per salpar!

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

23.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar... i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis es

19.95

Assaboreix menjar, cultura i tradició.

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

19.00

Després del gran èxit d’El gran llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, ara arriba El gran llibre del mar.

11.00

Per saber-ne més sobre la pubertat dels nens.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !