x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Rigo i Roc - Pati de Llibres
18.50
Rigo i Roc
Català (Disponible en altres)
Lorenz Pauli, Kathrin Schärer
Nandibú
A partir de
18.50
Rigo i Roc

Un text per a totes les edats: per a filosofar amb els petits o per a debats entre adults.

 

El Roc es va asseure a la pota del Rigo, els peus no li tocaven a terra. —Imagina’t que fessin un llibre sobre nosaltres! —va dir el Roc, assegut a la pota del lleopard i balancejant els peus. El Rigo va somriure: —Ai, Roc, un llibre sobre un lleopard i un ratolí... no se’l creuria ningú. A més a més, la nostra amistat és tan viva i càlida, tan gran, tan immensa... que no hi cap, en un llibre!

 

 

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Una fantàstica adaptació del conte clàssic de Rudyard Kipling El fill de l’elefant o com l’elefant va aconseguir la trompa.

20.00

Cinquanta anys solcant els mars: en temps de pau i de guerra, en calma i assotat per la tempesta. La història de Clementine i la vida del seu capità, deixants vibrants plasmats amb gran realisme.

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

14.90

Rodolí, pingüí, rodolí!

15.00

Una ciutat grisa esdevé verda gràcies a un nen capaç de contagiar l’esperit de l’esforç compartit. Entre tots els habitants transformen la ciutat, donant espai a la natura en tot l’entorn urbà.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !