x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


ACTIVITATS FAMILIARS
01-10-2018

OCTUBRE

Dissabte 20, a les 12h. FESTIVAL DE LA POESIA DE SANT CUGAT. Taller de poesia infantil amb l’autor Miquel Àngel Llauger.  Adreçat a nens i nenes de 6 a 11 anys.

Dissabte 20, a les 12h. “L’ENIGMA DE VILAGALLINA”. Trobada amb l’Albert Arrayás, autor d’aquest magnífic àlbum il·lustrat que ens parla de l’enveja. Adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys.

 

NOVEMBRE

Dissabte 10, a les 12h. Presentació del llibre “Educar i créixer amb històries” de Débora Chomsky.  Adreçat a pares i mestres.

Dissabte 17, a les 12h.  “QUÈ HI PORTES A LA BOSSA?”.  Ens trobarem amb la Nayat Kaid, autora d’aquest àlbum que ajuda els infants a comprendre els sentiments d’altres persones. Per a nens de 3 a 5 anys acompanyats de les seves famílies.

Dissabte 24, a les 12h. Presentació del llibre “Naixements bestials” de l’Aina Bestard. Descobreix-ho tot sobre els naixements de diferents tipus d’animals: des de tortugues a pingüins o granotes. Adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys.

 

DESEMBRE

Dissabte 17, a les 12h.  TALLER ENIGMÀTIC!  Seguirem pistes, utilitzarem la ment i resoldrem enigmes, amb els dos grans llibres “Enigmes” i “Enigmes de la història”.  Per a autèntics detectius!

 

AFORAMENT LIMITAT. IMPRESCINDIBLE que ens escriviu o truqueu per reservar plaça.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !