x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


Club de lectura (grans i mitjans)
01-01-2018

HORARI:  De 18.15h a 19.15h un dimarts al mes (2n i 4t dimarts segons nivell). Curs Trimestral. Places: 14-16 nen@s per grup.

PREU:  10 euros inscripció trimestral. Les sessions són gratuïtes.

 

Moderador:

Em dic Xavier Mas Craviotto, sóc estudiant de Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i sóc un enamorat de les lletres i la literatura. Sempre m’ha agradat llegir i també escriure. He guanyat diversos concursos literaris (Premi de Poesia Gabriel Ferrater 2017, entre d'altres) i he moderat dos clubs de lectura juvenils: el del meu poble, a Navàs, i també el de Navarcles. Ara modero els clubs de lectura juvenil d’El Pati de Llibres. 

El club:

El club juvenil és una experiència enriquidora i fructífera. És com una simbiosi: els tertulians s’aporten molt entre ells i, sobretot, m’aporten molt a mi i jo intento aportar-los el màxim a ells. Llegir una mateixa lectura i comentar-la posteriorment és una activitat magnífica: sents que amb l’afició de la lectura, tradicionalment minoritària, no estàs sol i és un plaer poder-ne parlar amb persones devoradores de llibres com tu. Quan preparo els clubs, intento fer veure als lectors tot el que jo hi he vist i ells, moltes vegades, em fan veure coses que potser em passen més desapercebudes.

 

Els clubs de lectura t’obren la ment, i et possibiliten entendre les opinions i visions dels altres amb més facilitat, et fan adquirir fluïdesa i capacitat dialèctica i et fan adonar que, quan uneixes visions diferents d’un mateix llibre, en surt un amalgama meravellós. La subjectivitat de cadascú és precisament el que ens fa únics i singulars, perquè ningú té exactament la mateixa percepció de les coses. I això enriqueix i complementa tan magníficament la lectura que recomano a tothom provar un club de lectura, com a mínim, un cop a la vida.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !