x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


Classe de lij al Postgrau Escola de Llibreria de la UB
02-11-2016

Aquesta tarda fem una classe a la universitat, al postgrau Escola de Llibreria de la Universitat de Barcelona. Ens trobareu a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació parlant de llibres infantils i juvenils des de la perspectiva de la llibreria especialitzada.

 

No serà una classe magistral sinó una posada en comú amb els i les alumnes de quines són les característiques que diferencien el llibre infantil i juvenil de la resta dins el funcionament d'una llibreria. Parlarem de diferents editorials a través dels llibres que publiquen i explicarem què es remarcable de cada una d'elles. Farem estesa de llibres triats de diversos fons editorials per mirar-los i poder valorar conjuntament els ingredients que fan de cada llibre una obra perdurable. Farem incís en els llibres d'assaig sobre literatura infantil i juvenil (lij) que apropen als adults els llibres per a infants i joves.

 

I gaudirem de l'estona compartida parlant de llibres i aprenent.

 

La il·lustració que pengem la va fer el Xavier Salomó per a la web amb venda online de la llibreria: www.patidellibres.com. Gràcies, Xavier.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !