x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


Racó dels pares: espai familiar per compartir a la biblioteca
17-06-2015

Col·laborem en el curs que ofereix el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, dirigit a bibliotecaris que han de comprar, posar al dia, i orientar sobre quins llibres responen a les demandes que fan els usuaris de la biblioteca. En aquest racó de llibres hi ha manuals divulgatius per pares o educadors de temàtiques diverses: psicologia, pedagogia, embaràs, alimentació, oci... de nadons, infants i adolescents.

 

Parlarem dels llibres que recomanem a la llibreria, dels que ens demanen les famílies, d'editorials que tenen un bon fons de llibres dirigits a família i escola, i de diferents línies pedagògiques.

 

El curs l'imparteixen els dimecres 10 i 17 de juny de 10 a 14 h Ma Jesús Comellas i Diana Riba. Ens fa molta il·lusió compartir les jornades amb Ma Jesús Comellas, que és professora emèrita titular d’Orientació Educativa del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. I directora del grup d’investigació GRODE (Grup de Recerca, Orientació i Desenvolupament Educatiu) de la UAB (www.grode.org), amb projectes amb 35 escoles de primària, secundària, i col·labora amb universitats estrangeres.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !