x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


Xerrada - Taller
20-05-2014

Participem en l'Escola de Pares i Mares amb una xerrada - taller titulada "Llegim junts" i adreçada als adults de famílies amb infants de 3 a 12 anys.


Parlarem dels diferents usos de la llengua escrita a partir de l'assaig de Montserrat Fons Esteve Llegir i escriure per viure (La Galera) / Leer y escribir para vivir (Graó). I ens centrarem en l'ús literari, a partir del qual entrarem de ple en la lectura compartida adult-infant.


Farem estesa de llibres que proposem llegir junts adults-infants per compartir a casa el plaer de llegir. Hi haurà àlbums il·lustrats, contes, llibres d'enginy, llibres de coneixements, còmics, primeres novel·les i literatura juvenil.


Parlarem de què fa significatius els llibres triats i farem referències concretes a llibres d'assaig de la lij que seran una bona ajuda per als adults, com ara Dins del mirall. La literatura infantil i juvenil explicada als adults, de Pep Molist (Graó), que presenta un itinerari lector progressiu dels 0 als 14 anys que recull els grans referents de la literatura infantil i juvenil universal.


Portarem altres llibres d'assaig sobre lij perquè els adults els coneguin, com ara Una casa de palabras, de Gustavo Martín Garzo (Océano Travesía); La literatura per a infants i joves en català, de Gemma Lluch i Caterina Valriu (Bromera); Lecturas adolescentes, coordinat per Teresa Colomer (Graó).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !