x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


Xerrada - Taller a l'Escola Eina d'il·lustració: Il·lustració i llibre infantil
30-04-2014

Pep Brocal ens convida a parlar amb els seus alumnes del Curs d'Especialització en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils.


Com l'any anterior, portarem una maleta plena de llibres per parlar-ne mentre els mirem, llegim i analitzem tots junts. De la maleta traurem publicacions de tot tipus de format i gènere per parlar de la relació entre imatge i text. Parlarem dels autors que han esdevingut grans referents dins el món de la literatura infantil i juvenil (lij) i intentarem trobar el perquè de cada cas fent un recorregut per la lij de la mà d'autors com Sendak, Munari o Komagata. Parlarem de visions pròpies i genuïnes d'il·lustradors concrets, com Kveta Pacovska, Innocenti, Quentin Blake, Benjamin Chaud o Shaun Tan.


I donarem als alumnes una bibliografia d'assaig sobre lij que recollirà, entre altres obres, les quatre que les llibreteres del Pati de llibres considerem imprescindible conèixer: Dins del mirall, de Pep Molist (Graó), Àlbums i altres lectures, de Teresa Duran (Rosa Sensat), Siete llaves para valorar las historias infantiles, de Teresa Colomer (Fundación Sánchez Ruipérez) i La trilogia del limite, de Suzy Lee (Corraini).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !