x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Proyecto abuelita - Pati de Llibres
17.50
Proyecto abuelita
Castellà
Anne Fine
Nordica Infantil
A partir de
17.50
Proyecto abuelita

L'àvia d'Iván, Sophie, Tanya i Nicholas resulta de vegades una mica boja, confon cares, noms i no sap ni en quin dia viu, però quan els seus fills decideixen portar-la a una residència d'ancians, els seus quatre néts buscaran una solució divertida i plena de tendresa perquè això no ocorri.


Així comencen el Proyecto Abuelita, pla per fer canviar d'opinió als seus progenitors i poder seguir gaudint de la companyia de la seva excèntrica àvia.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.00

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

17.50

Amb un punt evocador i un altre una miqueta irreverent, barreja llenguatge quotidià amb cert to poètic, Tania Val de Lumbre realment ens trasllada a un altre lloc, lloc que cobra vida gràcies a les il·lustracions de Zuzanna Celej.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

10.00

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

19.00

Harry Potter y las reliquias de la Muerte (esp.) és el setè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

15.35

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest segon títol de la sèrie d’Ottolina enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !