x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Proyecto abuelita - Pati de Llibres
17.50
Proyecto abuelita
Castellà
Anne Fine
Nordica Infantil
A partir de
17.50
Proyecto abuelita

L'àvia d'Iván, Sophie, Tanya i Nicholas resulta de vegades una mica boja, confon cares, noms i no sap ni en quin dia viu, però quan els seus fills decideixen portar-la a una residència d'ancians, els seus quatre néts buscaran una solució divertida i plena de tendresa perquè això no ocorri.


Així comencen el Proyecto Abuelita, pla per fer canviar d'opinió als seus progenitors i poder seguir gaudint de la companyia de la seva excèntrica àvia.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

9.95

Novel·la d’aprenentatge que disfrutaran els lectors de +12 anys, joves i adults. El missatge: crear el propi destí depèn d’un mateix. 

19.00

Si només pots llegir un llibre, que sigui aquest!

15.00

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

39.95

Tot el que vols saber sobre els llocs màgics que apareixen a les pel·lícules basades en els llibre de Harry Potter.

13.00

Harry Potter i la pedra filosofal és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !