x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Proyecto abuelita - Pati de Llibres
17.50
Proyecto abuelita
Castellà
Anne Fine
Nordica Infantil
A partir de
17.50
Proyecto abuelita

L'àvia d'Iván, Sophie, Tanya i Nicholas resulta de vegades una mica boja, confon cares, noms i no sap ni en quin dia viu, però quan els seus fills decideixen portar-la a una residència d'ancians, els seus quatre néts buscaran una solució divertida i plena de tendresa perquè això no ocorri.


Així comencen el Proyecto Abuelita, pla per fer canviar d'opinió als seus progenitors i poder seguir gaudint de la companyia de la seva excèntrica àvia.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.90

Una de les novel·les guanyadores del Premi Llibreter 2019.

19.25

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest tercer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

32.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

15.00

Harry Potter y el prisionero de Azkaban (esp.) és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

21.85

Novel·la gràfica juvenil que sorprèn per com estan enllaçats els textos i les imatges per narrar la història. Parla dels orígens del cinema i és una petita obra d’art.

15.50

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !