x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Plometes, el petit nakota - Pati de Llibres
  • Plometes, el petit nakota - Pati de Llibres
  • Plometes, el petit nakota - Pati de Llibres
21.00
Plometes, el petit nakota
Català
Margarida Casacuberta
Margarida Casacuberta
A partir de
Categories
21.00
Plometes, el petit nakota

Quan la Margarida Casacuberta era una nena, el seu oncle la visitava en tornar dels viatges que feia pel món i cada cop li explicava una història nova del Plometes, un nen nakota que vivia en estreta relació amb la natura. De gran, la Margarida va recuperar el record d’aquelles històries narrades per l’oncle i les va escriure en aquest recull de contes.

 

El llibre va acompanyat d’un CD on trobareu informacions diverses relacionades amb l’origen de l’obra i descobrireu com aquell emotiu record d’infantesa va portar l’autora del llibre a treballar-hi amb minuciositat i atenció als detalls, fins al punt que va demanar que les il·lustracions reflectissin els personatges tal i com els recordava a partir del relat de l’oncle.

 

Cada conte és una aventura innocent i plena d’emocions que podeu compartir amb els infants des de petits si els llegiu en veu alta. A la vegada, és un bon recull de contes per als que ja llegeixen sols. Hi trobareu un personatge que creix i us farà créixer com a lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.00

ESP./ENG. El segon llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo. Aquesta vegada es troben al&

15.00

Set contes il·lustrats divertits, surrealistes, amb un punt d’absurd, per llegir pel plaer de llegir als més petits i per començar a llegir tots sols els que ja saben llegir textos.

9.00

Combina lletra lligada amb pictogrames. Us divertirà la mala sort d’aquest pirata, que “cada vez que piratea vuelve a meter la pata”, com diu el seu lloro fins que troben un bagul ple de llibres.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

14.90

Un conte tendre sobre la màgia dels llibres.

14.96

Construïm els puzles unint les il·lustracions i crearem històries fantàstiques.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !