x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • PLASTICUS MARITIMUS, UNA ESPÈCIE INVASORA - Pati de Llibres
18.00
PLASTICUS MARITIMUS, UNA ESPÈCIE INVASORA
Català
Ana Pego
Kalandraka
A partir de
18.00
PLASTICUS MARITIMUS, UNA ESPÈCIE INVASORA

Cada hora que passa, mil tones de plàstic van a parar als oceans. L'equivalent a un camió ple de plàstic per minut! Pel fet de ser artificial, invasora, contaminant i tenir una vida tan llarga, es mereix tenir els dies comptats!

 

Si els pitjors pronòstics es fessin realitat, en el 2050 el pes del plàstic en els oceans superaria al dels mateixos peixos; no en va, es calcula que uns 8 milions de tones d’aquest material -del qual la meitat és d’un sol ús- acaben cada any en l’ecosistema marí. Aquest llibre és una guia que presenta la fitxa científica d’aquesta “espècie invasora” que cal erradicar.

 

L’autora i promotora del projecte «Plasticus maritimus», Ana Pêgo, va créixer al costat d’una platja, observant, aprenent i apreciant la seva biodiversitat, forjant l’activista en qui s’ha convertit, com a beachcomber en una xarxa internacional d’experts que ajuden a identificar els plàstics que es recullen. Des dels microplàstics de menys de 5 mm que s’introdueixen en la cadena tròfica, fins als objectes en els quals queda atrapada la fauna marina o intoxicada per la seva ingesta, aquesta obra alerta sobre un tipus de contaminació galopant que inclús ha format la seva pròpia illa en el Pacífic.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.95

Els grans inventors i les seves idees, de les més insòlites a les més útils, de les més extravagants a les que van transformar per sempre el món i la nostra manera de viure: aquest llibre parla de l'enginy humà, de la A a la Z!

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

22.00

Dos joves es troben casualment i senten l’amor a primera vista, però l’atzar i les rutines els separen. Viuen en la incertesa fins que es tornen a trobar quan menys s’ho esperaven.

15.95

Un preciós àlbum encunyat molt original que guardaràs per sempre com un tresor!

15.95

Una divertida i captivadora història sobre el que passa quan els nens desafien als adults.

15.00

És el meu arbre!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !