x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Petits exploradors de l'espai - Pati de Llibres
16.90
Petits exploradors de l'espai
Català (Disponible en altres)
Steve Parker
Blume
A partir de
Categories
16.90
Petits exploradors de l'espai

Un llibre per a joves exploradors dissenyat per sorprendre’t davant el gran univers que ens envolta. Abarca temes com ara estels, planetes i llunes, juntament amb conceptes bàsics com la gravetat o informació sobre com els astronautes poden menjar i dormir a l’espai; cada pàgina ens porta a través de les complexitats de l’univers mitjançant un estil fresc i original.

 

Es tracta d’una obra espacial que no només ensenya als nous exploradors sobre el que es pot trobar allà fora, sinó que també serveix com a recordatori de lo especials que som aquí a la Terra. Comencem amb l’enormitat del big bang i viatgem des del més gran i inconcebible fins el més petit, el més espectacular de l’univers: el petit ésser humà que sosté aquest llibre entre les seves mans.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.90

Els autors d’Atlas del mundo ens transportaran a llocs amagats sota terra i a les profunditats del mar.

19.00

Després del gran èxit d’El gran llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, ara arriba El gran llibre del mar.

24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS.

16.90

Voleu fer un viatge en el temps? Com creieu que eren els telèfons fa 100 anys? Sabeu què és un fonògraf? Coneixeu les locomotores a vapor?

16.50

El primer títol de la col·lecció «Animals contra el canvi climàtic».

23.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar... i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis es

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !