x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pessigolles per al cor - Pati de Llibres
17.00
Pessigolles per al cor
Català
Jaume Soler i Ester Llorens
Parramon
A partir de
17.00
Pessigolles per al cor

A tots ens agraden les pessigolles. Pessigolles als braços, als peus, a la panxa … Però sabeu que el cor també té pessigolles i li agraden amb delit ? Les pessigolles aconsegueixen encendre els cors més apagats.

 

Però no oblideu que, per fer feliç el vostre cor, hi heu de posar moltes ganes i imaginació. En aquest llibre trobareu algunes idees:

 

Voleu saber com es juga a contagiar somriures? Us agradaria tastar la truita de fils de colors que ajuda a recuperar les pessigolles?

 

I provar de fer melmelada per fer més dolços els moments tristos? No dubteu ni per un moment a regalar pessigolles al vostre cor i al dels altres. El que dóna es el que es rep, així que no hi ha millor regal que dir-li a algú: porto una pessigolla per a tu!

TAMBÉ US AGRADARAN
12.50

Un àlbum que treballa la gelosia entre germans amb un plantejament positiu, centrant l’atenció en les qualitats que fan únic i especial a cada fill.

38.00

Llibre i peluix verd El monstre de colors. 

17.90

Veniu i llegiu! Llegiu i veniu!

13.90

Llegim junts i juguem! Cal seguir les indicacions d’Hervé Tullet, escrites amb lletra de pal (tots els jocs tenen les seves normes). Resseguirem línies, farem saltar punts, bufarem, mourem el cap, caminarem de puntetes... I riurem junts.

16.90

Una aventura per un món fantàstic il·lustrada com una caricatura. Una delícia!

15.95

"3, 2, 1... Ens envolem cap a una nova aventura amb en Nyac-nyac, el monstre menjallibres! Acompanya'ns mentre posa de cap per avall toooota la meva habitació i es troba un drac!!!"

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !