x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pesquis i Baliga - Pati de Llibres
  • Pesquis i Baliga - Pati de Llibres
  • Pesquis i Baliga - Pati de Llibres
  • Pesquis i Baliga - Pati de Llibres
14.90
Pesquis i Baliga
Català
Jordi Viladoms
La Galera
A partir de
Categories
14.90
Pesquis i Baliga

La Galera ha publicat en català un recull de 50 historietes en vinyetes titulat Pesquis i Baliga per celebrar el 50 aniversari de la revista Cavall Fort. Són aventures quotidianes a pàgina sencera d’en Pesquis i la Baliga, protagonistes de la contraportada del Cavall Fort des de 2006, amb guió i il·lustracions de Jordi Viladoms.


En Pesquis és un noi tímid i assenyat, tot el contrari que la Baliga, una nena extravertida i moguda. Són veïns i amics. Junts viuen aventures quotidianes, que són reflex de les situacions reals dels infants lectors: van a escola, marxen de colònies, juguen pel barri... Cada vegada que estan junts viuen una anècdota divertida.

TAMBÉ US AGRADARAN
9.95

Quart volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

13.00

Recopilació d’algunes aventures a doble pàgina de la Rita Pinyada i la seva família de ratpenats, que Marta Balaguer i Cristina Losantos publiquen en la revista infantil El Tatano en català.

9.95

Les dues primeres aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn. 

9.95

Volum 13 de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Vuitè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

16.95

Acompanya a la Cirera en la seva primera investigació, que la durà fins al cor del bosc i a descobrir un lloc meravellós!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !