x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
14.00
Perdut i trobat
Català
Oliver Jeffers
Andana
A partir de
14.00
Perdut i trobat

Un bon dia un nen obre la porta de casa seva i hi troba un pingüí, que segueix el nen a tot arreu on va. El nen pensa que el pingüí s’ha perdut i s’informa fins saber que els pingüins viuen al Pol Sud. Entre tots dos construeixen una barqueta per navegar fins allà, travessant mars i oceans. Quan arriben al Pol Sud, el nen hi deixa el pingüí i marxa. La soledat fa pensar el nen, i arriba a la conclusió que el pingüí no s’havia perdut, sinó que se sentia sol i buscava en ell un amic. El desenllaç de la història és tan sorprenent que no us l’explicarem. Llegiu l’àlbum i descobriu-lo vosaltres mateixos.

 

En aquest àlbum s’entrellacen a la perfecció textos i imatges per explicar conjuntament la història d’amistat entre aquest nen desprès, enginyós i resolutiu i el pingüí que apareix un bon dia davant de casa seva. Quan Jeffers parla de com crea una història, explica que les imatges defineixen les paraules i les paraules defineixen les imatges. I aquest àlbum n’és un bon exemple. Per això les llibreteres del Pati de llibres insistim que, mentre els adults llegiu els textos de cada pàgina als infants, els nens observin els dibuixos per llegir el que expliquen les il·lustracions al llarg del llibre.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.95

Una faula contra l’individualisme, l’egoisme i la vanitat que posa de manifest la felicitat que dóna compartir. Quan el pez Arcoiris descobreix que pot ser generós, els animals de l’oceà l’accepten.

15.00

Descobrir la felicitat buscant en un mateix i trobar, a més, el propi talent. Un llibre dels imprescindibles en la biblioteca personal de tot infant.

 

38.00

Llibre i peluix vermell El monstruo de colores (esp.).

13.90

Llegim junts i juguem! Cal seguir les indicacions d’Hervé Tullet, escrites amb lletra de pal (tots els jocs tenen les seves normes). Resseguirem línies, farem saltar punts, bufarem, mourem el cap, caminarem de puntetes... I riurem junts.

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia.

 

14.94

Història que anima a creure en un mateix, a assolir l’autoconfiança necessària per ser perseverant en les decisions pròpies i arribar allà on ens porti el camí triat.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !