x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
14.00
Perdut i trobat
Català
Oliver Jeffers
Andana
A partir de
14.00
Perdut i trobat

Un bon dia un nen obre la porta de casa seva i hi troba un pingüí, que segueix el nen a tot arreu on va. El nen pensa que el pingüí s’ha perdut i s’informa fins saber que els pingüins viuen al Pol Sud. Entre tots dos construeixen una barqueta per navegar fins allà, travessant mars i oceans. Quan arriben al Pol Sud, el nen hi deixa el pingüí i marxa. La soledat fa pensar el nen, i arriba a la conclusió que el pingüí no s’havia perdut, sinó que se sentia sol i buscava en ell un amic. El desenllaç de la història és tan sorprenent que no us l’explicarem. Llegiu l’àlbum i descobriu-lo vosaltres mateixos.

 

En aquest àlbum s’entrellacen a la perfecció textos i imatges per explicar conjuntament la història d’amistat entre aquest nen desprès, enginyós i resolutiu i el pingüí que apareix un bon dia davant de casa seva. Quan Jeffers parla de com crea una història, explica que les imatges defineixen les paraules i les paraules defineixen les imatges. I aquest àlbum n’és un bon exemple. Per això les llibreteres del Pati de llibres insistim que, mentre els adults llegiu els textos de cada pàgina als infants, els nens observin els dibuixos per llegir el que expliquen les il·lustracions al llarg del llibre.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

23.00

Com a les dues anteriors obres de la sèrie Ratolins Aventurers, Kuhlmann aconsegueix submergir el lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.

14.90

Un conte tendre sobre la màgia dels llibres.

15.95

Un llibre per passar una bona estona i reflexionar sobre l’enveja.

38.00

Llibre i peluix blau El monstruo de colores (esp.).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !