x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
  • Perdut i trobat - Pati de Llibres
14.00
Perdut i trobat
Català
Oliver Jeffers
Andana
A partir de
14.00
Perdut i trobat

Un bon dia un nen obre la porta de casa seva i hi troba un pingüí, que segueix el nen a tot arreu on va. El nen pensa que el pingüí s’ha perdut i s’informa fins saber que els pingüins viuen al Pol Sud. Entre tots dos construeixen una barqueta per navegar fins allà, travessant mars i oceans. Quan arriben al Pol Sud, el nen hi deixa el pingüí i marxa. La soledat fa pensar el nen, i arriba a la conclusió que el pingüí no s’havia perdut, sinó que se sentia sol i buscava en ell un amic. El desenllaç de la història és tan sorprenent que no us l’explicarem. Llegiu l’àlbum i descobriu-lo vosaltres mateixos.

 

En aquest àlbum s’entrellacen a la perfecció textos i imatges per explicar conjuntament la història d’amistat entre aquest nen desprès, enginyós i resolutiu i el pingüí que apareix un bon dia davant de casa seva. Quan Jeffers parla de com crea una història, explica que les imatges defineixen les paraules i les paraules defineixen les imatges. I aquest àlbum n’és un bon exemple. Per això les llibreteres del Pati de llibres insistim que, mentre els adults llegiu els textos de cada pàgina als infants, els nens observin els dibuixos per llegir el que expliquen les il·lustracions al llarg del llibre.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

15.00

Una ciutat grisa esdevé verda gràcies a un nen capaç de contagiar l’esperit de l’esforç compartit. Entre tots els habitants transformen la ciutat, donant espai a la natura en tot l’entorn urbà.

15.95

Una divertida i captivadora història sobre el que passa quan els nens desafien als adults.

13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia.

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !