x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pack Rolf & Flor ESP./ENG. - Pati de Llibres
59.90
Pack Rolf & Flor ESP./ENG.
Castellà, Anglès
The Pinker Tones, Miguel Gallardo
Alba
A partir de
Categories
59.90
Pack Rolf & Flor ESP./ENG.

ESP./ENG. Els tres llibres CD bilingües (castellà i anglès) que combinen la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

 

En el primer llibre CD, Rolf & Flor, coneixem Rolf, un nen que viu a Barcelona, i Flor, una nena que viu a Nova York. A mesura que llegim les seves històries i escoltem els discos, anem pensant que aquests nens s’han de conèixer. I així serà, a la meitat del llibre es coneixeran. Amor, tendresa i diversió. Amb la col·laboració d'Albert Pla, David Brown (Brazzaville) i Mimi Miller.

 

En el segon llibre CD, Rolf i Flor es troben de nou. Aquesta vegada al cercle polar, veient aurores boreals en uns campaments genials on coneixen nens de tot el món i la seva amistat creix. Amb la col·laboració de Moreno Veloso.

 

En el tercer llibre CD, Rolf i Flor viatgen a Londres, on viuen amb sorpresa els descobriments diaris i coneixen l’Alex, un nen amb síndrome de Down, i la Muna, una nena refugiada de la guerra a Síria. Amb la col·laboració de Sílvia Pérez Cruz, Virginia Labuat i Pere Jou. Aquest llibre CD està dedicat a la protecció de la infància. The Pinker Tones col·laboren amb la British Red Cross i la Fundació Alex.

TAMBÉ US AGRADARAN
70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

46.50

CAT. Jugueu a trobar diferències, idèntics i més diferències amb els tres llibres de les aventures de l'Estel i el Pol.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

22.00

PELUIX VERMELL del monstre de colors d'Anna Llenas. Acollim la ràbia.

42.00

Un regal que combina l’àlbum il·lustrat Paf, el drac màgic amb la disfressa de drac. Talla 4: 3, 4, 5 anys.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !