x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pack Paf i disfressa de Drac T4 (3, 4, 5) - Pati de Llibres
42.00
Pack Paf i disfressa de Drac T4 (3, 4, 5)
Català
Peter Yarrow, Lenny Lipton, Eric Puybaret, Monstresbcn
Símbol, Monstresbcn
A partir de
Categories
42.00
Pack Paf i disfressa de Drac T4 (3, 4, 5)

Un regal fantàstic que combina el llibre Paf, el drac màgic i la disfressa de drac.

 

El llibre Paf, el drac màgic és un àlbum il·lustrat publicat per Símbol que recull la coneguda cançó creada per Peter Yarrow i Lenny Lipton Puff, the magic dragon popularitzada en català per Xesco Boix. La il·lustració d’Eric Puybaret, que estilitza els personatges centrant l’expressió en una característica concreta de cada un d’ells, aporta a la història una perspectiva positiva fent aparèixer una nena que jugarà amb el drac quan el nen que l’acompanyava al llarg de la cançó es faci gran. L’adult serà espectador de la coneixença entre el drac i la seva nova amiga. I la cançó mai no deixarà de ser cantada i compartida.

 

La disfressa de drac és una creació original de Monstresbcn, que dissenya i fabrica roba per jugar. Roba còmoda per vestir-se i disfressar-se qualsevol dia de l’any, en qualsevol moment, que permet moure’s en llibertat, amb naturalitat (saltar, grimpar, córrer, asseure’s, estirar-se...). La talla d’aquest pack és T4, per a nens i nenes de 3, 4 i 5 anys. Hi va el jersei de drac, les manyoples amb les urpes de drac i la cresta de drac, que es pot treure i posar còmodament pujant i baixant la cremallera de l’esquena del jersei.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: el Petit Príncep, el nen més conegut de la literatura infantil i juvenil.

70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

16.75

Cinc puzles de l'Erugueta Goluda, un sota l'altre, per capes.

25.00

Erugueta Goluda: joguina de motricitat per a nadons.

9.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

18.00

ESP./ENG. El segon llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo. Aquesta vegada es troben al&

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !