x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pack Paf i disfressa de Drac T4 (3, 4, 5) - Pati de Llibres
42.00
Pack Paf i disfressa de Drac T4 (3, 4, 5)
Català
Peter Yarrow, Lenny Lipton, Eric Puybaret, Monstresbcn
Símbol, Monstresbcn
A partir de
Categories
42.00
Pack Paf i disfressa de Drac T4 (3, 4, 5)

Un regal fantàstic que combina el llibre Paf, el drac màgic i la disfressa de drac.

 

El llibre Paf, el drac màgic és un àlbum il·lustrat publicat per Símbol que recull la coneguda cançó creada per Peter Yarrow i Lenny Lipton Puff, the magic dragon popularitzada en català per Xesco Boix. La il·lustració d’Eric Puybaret, que estilitza els personatges centrant l’expressió en una característica concreta de cada un d’ells, aporta a la història una perspectiva positiva fent aparèixer una nena que jugarà amb el drac quan el nen que l’acompanyava al llarg de la cançó es faci gran. L’adult serà espectador de la coneixença entre el drac i la seva nova amiga. I la cançó mai no deixarà de ser cantada i compartida.

 

La disfressa de drac és una creació original de Monstresbcn, que dissenya i fabrica roba per jugar. Roba còmoda per vestir-se i disfressar-se qualsevol dia de l’any, en qualsevol moment, que permet moure’s en llibertat, amb naturalitat (saltar, grimpar, córrer, asseure’s, estirar-se...). La talla d’aquest pack és T4, per a nens i nenes de 3, 4 i 5 anys. Hi va el jersei de drac, les manyoples amb les urpes de drac i la cresta de drac, que es pot treure i posar còmodament pujant i baixant la cremallera de l’esquena del jersei.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Joc de matemàtiques per calcular mentalment.

38.00

Llibre i peluix verd El monstre de colors. 

92.40

Hem seleccionat 5 llibres per compartir amb nadons durant el primer any de vida.

78.85

Us proposem 7 llibres per compartir amb nens i nenes d’1 any. Una proposta perquè munteu la vostra primera biblioteca.

50.00

Un regal que combina l’àlbum il·lustrat Allà on viuen els monstres amb la disfressa de monstre. Talla 8: 6, 7, 8, 9 anys.

18.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, una ballarina il·lustrada en la tapa i una ballarina en l'interior.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !