x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pack ESP. Monstruo rosa y libro - Pati de Llibres
38.00
Pack ESP. Monstruo rosa y libro
Castellà
Anna Llenas
n/d
A partir de
38.00
Pack ESP. Monstruo rosa y libro

Llibre i peluix rosa El monstruo de colores (esp.).

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Original, senzill i enginyós llibre que explica com crear joguines amb cartrons grans pas a pas: tallar, encaixar i encolar per construir un teatret, una fireta, una casa de nines, un castell, una guitarra.

13.00

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, en format petit, amb pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

18.00

DVD + Guia de camp. Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

38.00

Llibre i peluix gris El monstruo de colores (esp.).

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !