x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Óssa i Conill 1. Un pesat al terrat - Pati de Llibres
11.00
Óssa i Conill 1. Un pesat al terrat
Català
Julian Gough i Jim Field
Baula
A partir de
11.00
Óssa i Conill 1. Un pesat al terrat

—PAU I SILENCI, això és tot el que vull! —crida en Conill amb mal humor. En Conill es pensa que s’acabarà tornant boig amb els roncs de l’Óssa i amb el TAC! TAC! TAC! que ressona a l’arbre. Potser la seva amiga Óssa el podrà ajudar a mirar el món d’una altra manera?

TAMBÉ US AGRADARAN
14.95

Novel·la carregada d’humor exagerat que connecta amb les emocions dels nois i noies que no entenen els adults.

10.00

Setè títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.

10.00

Tercer títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.

15.00

De l'autor d'Ottoline, arriba un nou personatge que atrapa els lectors, Ada Goth. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

15.35

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Ottolina enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !