x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Océanos - Pati de Llibres
  • Océanos - Pati de Llibres
  • Océanos - Pati de Llibres
  • Océanos - Pati de Llibres
21.95
Océanos
Català
Francesco Pittau, Bernadette Gervais
SM
A partir de
Categories
21.95
Océanos

Aquest és un llibre de divulgació de coneixements sobre animals treballat des d’una perspectiva artística i que proposa aprendre tot jugant.


Francesco Pittau i Bernadette Gervais han publicat tres llibres de gran format amb solapes, finestretes i desplegables que divulguen contingunts de coneixements sobre animals. Són llibres per badar mirant-los tranquil·lament. Per gaudir el llibre com a objecte artístic i, a més, aprendre coneixements d’animals diversos.


Els animals estan dibuixats fora de context, destacant la seva figura sobre pàgines de blanc intens o negre contrastat amb els colors de la pell i les plomes de cada animal. Les il·lustracions dels animals les hem d’anar descobrint tot jugant, sota ombres i siluetes que cal identificar per endevinar a quin animal corresponen. Són il·lustracions figuratives, hiperrealistes, que donen una visió minuciosa i detallada de com és cada animal dibuixat.


En el primer títol, Animales, trobareu lleons, tigres, zebres, vaques, ovelles... En el segon títol, Pájaros, hi veureu tot tipus d’ocells. En el tercer títol, Océanos, descobrireu animals enormes i diminuts, que us transportaran a la platja, la vora del mar i, fins i tot, a l’oceà.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

27.90

ENCUNYATS I IL·LUSTRACIONS PER OBSERVAR EL COS HUMÀ

22.00

Guillaume Duprat ens porta de viatge per l’univers d’ahir, d’avui i també de demà.

16.95

Els grans inventors i les seves idees, de les més insòlites a les més útils, de les més extravagants a les que van transformar per sempre el món i la nostra manera de viure: aquest llibre parla de l'enginy humà, de la A a la Z!

29.90

Els autors d’Atlas del mundo ens transportaran a llocs amagats sota terra i a les profunditats del mar.

14.90

Un llibre amb solapes que ajuda a conèixer els insectes situats en un context quotidià.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !