x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Océanos - Pati de Llibres
  • Océanos - Pati de Llibres
  • Océanos - Pati de Llibres
  • Océanos - Pati de Llibres
21.95
Océanos
Català
Francesco Pittau, Bernadette Gervais
SM
A partir de
Categories
21.95
Océanos

Aquest és un llibre de divulgació de coneixements sobre animals treballat des d’una perspectiva artística i que proposa aprendre tot jugant.


Francesco Pittau i Bernadette Gervais han publicat tres llibres de gran format amb solapes, finestretes i desplegables que divulguen contingunts de coneixements sobre animals. Són llibres per badar mirant-los tranquil·lament. Per gaudir el llibre com a objecte artístic i, a més, aprendre coneixements d’animals diversos.


Els animals estan dibuixats fora de context, destacant la seva figura sobre pàgines de blanc intens o negre contrastat amb els colors de la pell i les plomes de cada animal. Les il·lustracions dels animals les hem d’anar descobrint tot jugant, sota ombres i siluetes que cal identificar per endevinar a quin animal corresponen. Són il·lustracions figuratives, hiperrealistes, que donen una visió minuciosa i detallada de com és cada animal dibuixat.


En el primer títol, Animales, trobareu lleons, tigres, zebres, vaques, ovelles... En el segon títol, Pájaros, hi veureu tot tipus d’ocells. En el tercer títol, Océanos, descobrireu animals enormes i diminuts, que us transportaran a la platja, la vora del mar i, fins i tot, a l’oceà.

TAMBÉ US AGRADARAN
27.90

ENCUNYATS I IL·LUSTRACIONS PER OBSERVAR EL COS HUMÀ

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

22.30

El primer atles que parla de la història dels dinosaures situant-los en els seus sis grans períodes i mostrant com va anar canviant la Terra en aquells temps.

 

20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla de la muntanya oferint informacions breus i rigoroses de com hi vivim persones i animals.

19.50

L’enciclopèdia d’animals més completa, amb fitxes descriptives, esquemes il·lustrats, mapes de distribució dels animals al món, icones d’hàbitat, fotografies espectaculars i informació rigorosa amb segell National Geographic

23.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis e

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !