x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Océano - Pati de Llibres
  • Océano - Pati de Llibres
26.00
Océano
Anouck Boisrober, Louis Rigaud
Corraini
A partir de
Categories
26.00
Océano

A bord d'Oceà, el nostre veler de casc vermell, deixem el port rumb a una gran expedició al voltant del món. Mar i cel seran diferents cada vegada, des de l'intens blau fins al grandiós blanc, passant per dies de tempestat i capvespres. Però sota els mars quantes sorpreses i colors!

Aquesta obra del duo Boisrobert-Rigaud, que s'inscriu en la tradició literària de les expedicions marines, combina l'esplendor del pop-up, il·lustració i grafisme, per celebrar i defensar la naturalesa i prendre consciència de la immensa fragilitat dels oceans.

TAMBÉ US AGRADARAN
29.50

ESP. El Principito publicat en una edició pop-up espectacular. Les pestanyes i desplegables fan que el llibre com a objecte sigui un regal especial.

23.95

Una deliciosa història d'amor per a totes les edats.

16.90

Un llibre, un joc, un poema absurd i divertit... La casa de la Mei és un llibre ple de finestretes i amb uns desplegables sorprenents. Escrit amb lletra de pal i textos rimats.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en POP-UP!

29.50

CAT. El petit príncep publicat en una edició pop-up espectacular. Les pestanyes i desplegables fan que el llibre com a objecte sigui un regal especial.

22.90

Versió pop up del llibre El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !