x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
13.95
Nublado con probabilidades de albóndigas
Castellà
Judi Barrett, Ron Barrett
Corimbo
A partir de
13.95
Nublado con probabilidades de albóndigas

L’avi prepara l’esmorzar. Un pancake surt volant i aterra al cap del nét. El fet desperta la imaginació de l’avi al llarg del dia i en arribar la nit explica als seus néts la història de Mastegaiempassa, un poble on el menjar cau del cel a l'hora d'esmorzar, a l'hora de dinar i a l'hora de sopar, cada dia, cuinat i a punt de ser menjat. Els seus habitants viuen feliços fins que un mal dia el temps es trastoca i els aliments que cauen del cel són cada cop més grans, hi ha una inundació de pancakes, plouen més espaguetis del compte i un huracà de salsa de tomàquet indica que allò empitjorarà...

 

Entre sorpresa i sorpresa, els lectors riuran sense poder parar de fer-ho i, després, un cop la lectura hagi deixat el seu pòsit en el record, plantejaran preguntes als adults que us faran veure la nostra incidència en l'entorn amb uns altres ulls.

 

El llibre, divertidíssim, reflecteix un entorn cultural típicament nord-americà. Es va publicar a Nova York l'any 1978 i en van fer una pel·lícula d'animació dirigida per Phil Lord i Chris Miller (Sony and Columbia Pictures) també divertidíssima. A Catalunya ha rebut el 8è premi Atrapallibres que decideixen els joves lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

19.95

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès dins un estoig, en format gran, amb pàgines de paper fi i CD. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

38.00

Llibre i peluix verd El monstruo de colores (esp.).

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia.

 

14.50

Tot jugant i fent jugar els lectors, Xavier Salomó incideix en la necessitat de trobar la calma per parar atenció a la relació que tenim els pares amb els nostres fills i gaudir del temps compartit

10.40

Cadascú té un punt de vista concret sobre el que ell coneix del seu entorn. Unint els diferents punts de vista, aconseguirem tenir una visió global.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !