x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
  • Nublado con probabilidades de albóndigas - Pati de Llibres
13.95
Nublado con probabilidades de albóndigas
Castellà
Judi Barrett, Ron Barrett
Corimbo
A partir de
13.95
Nublado con probabilidades de albóndigas

L’avi prepara l’esmorzar. Un pancake surt volant i aterra al cap del nét. El fet desperta la imaginació de l’avi al llarg del dia i en arribar la nit explica als seus néts la història de Mastegaiempassa, un poble on el menjar cau del cel a l'hora d'esmorzar, a l'hora de dinar i a l'hora de sopar, cada dia, cuinat i a punt de ser menjat. Els seus habitants viuen feliços fins que un mal dia el temps es trastoca i els aliments que cauen del cel són cada cop més grans, hi ha una inundació de pancakes, plouen més espaguetis del compte i un huracà de salsa de tomàquet indica que allò empitjorarà...

 

Entre sorpresa i sorpresa, els lectors riuran sense poder parar de fer-ho i, després, un cop la lectura hagi deixat el seu pòsit en el record, plantejaran preguntes als adults que us faran veure la nostra incidència en l'entorn amb uns altres ulls.

 

El llibre, divertidíssim, reflecteix un entorn cultural típicament nord-americà. Es va publicar a Nova York l'any 1978 i en van fer una pel·lícula d'animació dirigida per Phil Lord i Chris Miller (Sony and Columbia Pictures) també divertidíssima. A Catalunya ha rebut el 8è premi Atrapallibres que decideixen els joves lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.95

Imagineu com deu ser viure en un poble on el menjar cau del cel tres cops al dia. Només cal mirar la previsió del temps a la tele per saber si caldrà cullera o no per sopar aquesta nit.

15.00

La Clementina decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia. 

12.00

Quan conegueu aquest llibre, l’haureu de llegir moltes vegades i sentireu dir tothora els nens: “Es mi secreto, no lo diré jamás.” Però fins i tot el secret més ben guardat creix i s’acaba descobrint.

38.00

Llibre i peluix groc El monstruo de colores (esp.).

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !