x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Mujeres extraordinarias. Una historia de mentiras - Pati de Llibres
15.99
Mujeres extraordinarias. Una historia de mentiras
Castellà
Lucía Etxebarria
Lucía Etxebarria
A partir de
Categories
15.99
Mujeres extraordinarias. Una historia de mentiras

Les històries (en minúscula) que la Història (en majúscula) no t'han explicat.

 

Per exemple. Sabies que...? Que els Evangelis no diuen, mai, mai, que María Magdalena fos una prostituta. Que Joana la Boja mai va estar boja. Que el seu marit no va morir, com es diu, d'un tall de digestió. Que a Santa Teresa li van denunciar davant la inquisició per heretge. Que les bruixes de Zugarramurdi mai van tenir tracte amb el diable, que eren llevadores, comares, herbolàries. Que Isabel d'Anglaterra mai es va voler casar perquè tenia claríssim que la seva estratègia per a conservar el poder sobre Anglaterra passava per fingir-se verge, i no ficar la pota casant-se amb un dropol com va fer la seva neboda María d'Escòcia. Que va ser una dona, Barbara Strozzi, la inventora de les cantates. I una dona, Sofroniba Anguissola, la pintora de cort de Felip II.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.95

Plantejat com un receptari, cada doble pàgina parla d'una emoció: por, simpatia... La presenta en un relat líric i suggeridor, i proposa una recepta per perdre la por, oferir simpatia...

22.90

La novel·la que revoluciona la fantasia èpica.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

13.20

Reflexions sobre el paper educatiu dels avis.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !