x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Migrants - Pati de Llibres
  • Migrants - Pati de Llibres
  • Migrants - Pati de Llibres
13.90
Migrants
Català (Disponible en altres)
Issa Watanabe
Libros del zorro rojo
A partir de
13.90
Migrants

L’Organització Internacional de la Migració (OIM) estima que al món hi ha 258 milions d’immigrants, dada que representa quasi un 4 % del total de la humanitat. El nombre de persones que fugen de la guerra, la persecució i els conflictes va superar els 70 milions de 2018, segons l’últim informe de l’Agència de l’ONU pels Refugiats.

 

Aquest llibre àlbum sense paraules narra amb imatges d’extraordinària força el viatge d’un grup d’animals que deixen enrere un bosc nocturn mancat de fulles. És la història d’una gran i única migració, un viatge en què se sacrifiquen coses, es deixen enrere éssers estimats, s’han de passar fronteres…

 

Les il·lustracions d’Issa Watanabe narren una situació real, sense eufemismes, que commou al lector amb un relat construït des del quotidià –escenes de la rutina als camps de refugiats o altres imatges sobre migracions que es difonen habitualment als mitjans de comunicació– per provocar la reflexió i, per què no?, promoure l’empatia i la solidaritat.

 

Aquest àlbum ofereix en la contraportada les úniques paraules que no s’han d’obviar quan es tracta de debatre sobre la migració forçada de persones: fam, tragèdia, tancament de fronteres, crisi humanitària, drets humans… Un llibre necessari per submergir al lector en un periple d’incertesa, on conviuen la mort i l’esperança de veure com en un desert d’obscuritat torna a créixer l’herba.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.90

Una autèntica història de cavalleries amb un petit heroi com a protagonista, dels creadors del best-seller La princesa rebel.

10.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

14.90

Una excepcional col·laboració de dos grans artistes de l'àlbum il·lustrat.

13.90

És un llibre màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Comptareu punts, bufareu, els fareu grans i petits. Passareu hores fent màgia i rient en família. 

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

16.50

El primer títol de la col·lecció «Animals contra el canvi climàtic».

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !