x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Mi primer Larousse de Inglés - Pati de Llibres
  • Mi primer Larousse de Inglés - Pati de Llibres
  • Mi primer Larousse de Inglés - Pati de Llibres
  • Mi primer Larousse de Inglés - Pati de Llibres
19.95
Mi primer Larousse de Inglés
Castellà
Larousse
A partir de
Categories
19.95
Mi primer Larousse de Inglés

Aquest llibre introdueix els infants en l’anglès de la manera més divertida: fent que riguin amb les il·lustracions i coneguin les 1.000 paraules d’ús habitual en llengua anglesa, que el llibre presenta agrupades per temes: el cos, la casa, la família, l’escola, les vacances... I que es treballen mitjançant jocs i preguntes.


Al final del llibre hi ha un índex de les dues llengües, un apartat que funciona com un vocabulari on s’expliquen “les paraules difícils” de l’anglès i una secció on s’expliquen els continguts imprescindibles de la gramàtica anglesa.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.50

Un llibre imprescindible sobre la sexualitat explicada als infants.

21.95

Llibre de gran format amb solapes i desplegables que proposa jugar a descobrir animals.

27.90

ENCUNYATS I IL·LUSTRACIONS PER OBSERVAR EL COS HUMÀ

23.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis estan determinats tan sols per

29.90

Animales del norte et submergeix en un emocionant recorregut a través de tots els animals que trobaràs en l'hemisferi nord.

 

 

 

5.65

Aquesta col·lecció de filosofia per a infants proposa una conversa adult-infant per reflexionar entorn de les grans qüestions de vida, exposant els temes de manera clara, directa i divertida.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !