x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Matilda (esp.) - Pati de Llibres
  • Matilda (esp.) - Pati de Llibres
  • Matilda (esp.) - Pati de Llibres
  • Matilda (esp.) - Pati de Llibres
14.95
Matilda (esp.)
Castellà
Roald Dahl, Quentin Blake
Alfaguara
A partir de
Categories
14.95
Matilda (esp.)

Matilda és una nena amb una ment brillant i certs poders màgics. Des de ben petita gaudeix llegint sense trobar a casa ningú amb qui comentar la impressió que li causen les lectures que fa. Deixada de banda per uns pares que són caricatures d’ells mateixos, la nena comença a anar a escola, on troba, d’una banda, una mestra dolça que serà la seva aliada i protectora i, d’altra banda, una directora cruel fins a límits insospitables a qui s’enfrontarà fent ús dels poders especials que li permeten moure objectes amb la ment.


La soledat i el desempar són els temes que hi ha en el rerefons d’aquesta novel·la que, malgrat tot, és divertidíssima i us farà riure fins a plorar mitjançant l’ús de l’exageració de les característiques del personatges, tant dels bons (que són boníssims) com dels dolents (que són dolentíssims), en una visió profundament maniquea de la realitat.


Com la majoria de les obres escrites per Roald Dahl, Matilda l’ha il·lustrada Quentin Blake, capaç com cap altre il·lustrador de reflectir la tendresa dels personatges i l’humor de les situacions que Dahl proposa en els seus textos fent servir un senzill traç de tinta ben fi per delimitar els elements imprescindibles de cada escena juntament amb unes poques pinzellades d’aquarel·la per donar-los color.

TAMBÉ US AGRADARAN
32.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) en l'edició il·lustrada per Jim Kay.

16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

17.50

En un poblet de Noruega viuen la Lena i en Trille. Ella és intrèpida, divertida i aventurera. Ell, la ment serena de tots dos. El que més els agrada és compartir les gofres calentetes i passar el dia junts gaudint d’aventures.

13.95

Novel·la realista d’aventures en què una nena i la seva àvia s’enfronten als xantatges d’un jove que vol cobrar l’herència de l’oncle recuperant l’euga que ara els pertany a elles.

14.40

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !