x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Matilda (esp.) - Pati de Llibres
  • Matilda (esp.) - Pati de Llibres
  • Matilda (esp.) - Pati de Llibres
14.95
Matilda (esp.)
Castellà
Roald Dahl, Quentin Blake
Alfaguara
A partir de
Categories
14.95
Matilda (esp.)

Matilda és una nena amb una ment brillant i certs poders màgics. Des de ben petita gaudeix llegint sense trobar a casa ningú amb qui comentar la impressió que li causen les lectures que fa. Deixada de banda per uns pares que són caricatures d’ells mateixos, la nena comença a anar a escola, on troba, d’una banda, una mestra dolça que serà la seva aliada i protectora i, d’altra banda, una directora cruel fins a límits insospitables a qui s’enfrontarà fent ús dels poders especials que li permeten moure objectes amb la ment.


La soledat i el desempar són els temes que hi ha en el rerefons d’aquesta novel·la que, malgrat tot, és divertidíssima i us farà riure fins a plorar mitjançant l’ús de l’exageració de les característiques del personatges, tant dels bons (que són boníssims) com dels dolents (que són dolentíssims), en una visió profundament maniquea de la realitat.


Com la majoria de les obres escrites per Roald Dahl, Matilda l’ha il·lustrada Quentin Blake, capaç com cap altre il·lustrador de reflectir la tendresa dels personatges i l’humor de les situacions que Dahl proposa en els seus textos fent servir un senzill traç de tinta ben fi per delimitar els elements imprescindibles de cada escena juntament amb unes poques pinzellades d’aquarel·la per donar-los color.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.00

Harry Potter y las reliquias de la Muerte (esp.) és el setè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

16.90

Una història extraordinària d’amor, imaginació i amistat per a fans de Roald Dahl i Neil Gaiman.

19.50

Harry Potter i el calze de foc és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

19.00

Harry Potter dinou anys després (edició en català).

21.85

Novel·la gràfica juvenil que sorprèn per com estan enllaçats els textos i les imatges per narrar la història. Parla dels orígens del cinema i és una petita obra d’art.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !