x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Marcelín (esp.) - Pati de Llibres
  • Marcelín (esp.) - Pati de Llibres
  • Marcelín (esp.) - Pati de Llibres
  • Marcelín (esp.) - Pati de Llibres
18.00
Marcelín (esp.)
Castellà
Sempé
Blackie Books
A partir de
18.00
Marcelín (esp.)

Tingueu l’edat que tingueu, llegiu aquest llibre. Compartiu-lo amb qui estigui a prop vostre. Regaleu-lo als infants i als adults que aprecieu. En la història d’amistat entre Marcelín Cerezo i Renato Piqueras, hi trobareu la complicitat dels amics de l’ànima, aquells que uneix un vincle que ni el temps ni la distància podran desfer mai.

 

El traç fi, net i negre sobre blanc característic de Sempé en els dibuixos del Petit Nicolas dóna vida a Marcelín i Renato, fent que els personatges es moguin, juguin, riguin, emmalalteixin, plorin, se sorprenguin, creixin... i els lectors els puguem identificar sempre. Sempé intensifica amb una taca de color vermell, mínima i significativa, la característica que defineix Marcelín: s’enrojola durant estones llarguíssimes sense cap raó aparent. Renato esternuda sovint malgrat no haver estat mai constipat, i el so dels seus esternuts sembla sortir de l’interior del llibre i passar de les bafarades de còmic a les nostres orelles.

 

La vida quotidiana que comparteixen els dos nens, que "también podían estar sin jugar o sin hablar, porque nunca se aburrían juntos", canviarà a mig relat. Sempé ens ho diu directament als lectors: "PERO (estas letras son un poco negras porque lo que sigue es un poco triste)." La família de Renato es mudarà i Marcelín perdrà la pista de l’amic. Passarà el temps, Marcelín farà nous amics, creixerà... i un bon dia el senyor arcelín Cerezo es mirarà un home que esternuda a l’autobús i... "Y (no hace falta explicaros por qué esta letra es rosa...)", ens dirà Sempé als lectors just abans de mostrar-nos com es retroben els amics.

 

"No crec que els meus personatges siguin minúsculs. Potser és el món, que és massa gran." Diu Sempé. I probablement tingui raó.

TAMBÉ US AGRADARAN
17.80

«Nois, si us avorriu, potser és perquè sou uns avorrits».

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

15.00

La quarta entrega de les aventures de l’Ottolina. Només en castellà.

10.00

CAT. Quarta aventura de la sèrie d’Agus i els monstres, on coneixem les fades i els follets de Verdúria i, a més, descobrim que els amics fan que tot valgui la pena.

15.00

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest segon títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

15.00

Una nova aventura de l'audaç Ada Goth al Palacete Tenebroso. Escrita i il·lustrada per Chris Riddell. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !