x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • LINDBERGH L'agosarada història d'un ratolí volador - Pati de Llibres
  • LINDBERGH L'agosarada història d'un ratolí volador - Pati de Llibres
  • LINDBERGH L'agosarada història d'un ratolí volador - Pati de Llibres
18.00
LINDBERGH L'agosarada història d'un ratolí volador
Català
Torben Kuhlmann
Juventud
A partir de
18.00
LINDBERGH L'agosarada història d'un ratolí volador

Corrien temps difícils per als ratolins…, uns nous paranys diabòlics els havia fet fugir gairebé tots cap a Amèrica, la terra de la llibertat. Quan el petit ratolí de biblioteca se n'adonà, s'havia quedat sol i sense possibilitat de marxar. Llavors es va empescar un pla molt agosarat: Aniria a Amèrica volant! Un repte per a un petit ratolí, un gran pas per a l'aviació.

TAMBÉ US AGRADARAN
5.65

Aquesta col·lecció de filosofia per a infants proposa una conversa adult-infant per reflexionar entorn de les grans qüestions de vida, exposant els temes de manera clara, directa i divertida.

16.95

Un atles del món amb continguts de geografia física i social, amb pestanyes que amaguen informacions anecdòtiques i curiositats de cada regió.

15.00

Una paràbola sobre el significat de l’amor i de la família.

11.80

Aquesta història, situada en plena recessió econòmica (1935), contagia somriures i ànims. El secret és la protagonista: alegre, generosa i amb una passió contagiosa per la jardineria.

19.90

Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convert

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !