x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'illa de les 160 diferències - Pati de Llibres
  • L'illa de les 160 diferències - Pati de Llibres
  • L'illa de les 160 diferències - Pati de Llibres
  • L'illa de les 160 diferències - Pati de Llibres
15.50
L'illa de les 160 diferències
Català
Meritxell Martí, Xavier Salomó
Cruïlla
A partir de
15.50
L'illa de les 160 diferències

CAT. L’illa de les 160 diferències és un indret màgic on tot és possible. L’Estel i el Pol hi coneixeran pirates, visitaran castells, descobriran coves... Si els voleu acompanyar en el seu recorregut, us faran jugar a endevinar les pistes que hi ha amagades en cada pestanyeta per anar avançant d’un lloc al següent.

 

Cada pàgina esquerra del llibre és un escenari que es repeteix a pàgina dreta. Semblen idèntics, però si us hi fixeu bé hi trobareu diferències. Descobriu-les totes, tenint present que els autors us ho posen cada cop més difícil, i cada escenari té més diferències que l’anterior i és una mica més complicat trobar-les.

 

Al final, veureu un desplegable doble sorprenent amb... una única diferència! A la llibreria encara no l’hem sabut trobar. Ens ajudeu a casa?

TAMBÉ US AGRADARAN
14.94

Ets capaç de superar aquest repte?

12.00

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix. Aquesta edició és en castellà.

12.90

9 casos i 70 pistes per pensar i divertir-se.

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

15.50

CAT. Jugueu amb l’Estel i el Pol a trobar les diferències al llarg de la història. A mesura que avanceu serà més difícil. Ànims! 

25.00

Recull de jocs de percepció, càlcul, llenguatge, espai, raonament i memòria amb diferents nivells de dificultat pensats per fer-los tant en solitari com en família.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !