x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'illa de l'Abel - Pati de Llibres
16.00
L'illa de l'Abel
Català
William Steig
Blackie Books
A partir de
Categories
16.00
L'illa de l'Abel

Quan ho tens tot, és difícil sobreviure sense res.

Abel és un ratolinet amb molta sort: viu en un entorn civilitzat i amb totes les comoditats, feliç amb la seva estimada Amanda. Un dia, una enorme tempesta els sorprèn en ple pícnic. Un vent huracanat se l'emporta i l'arrossega fins a un lloc desconegut. Una illa remota. Un lloc gegant i ple de perills on haurà de construir basses, creuar rius, grimpar arbres i buscar menjar per sobreviure. Així descobreix l'escorça de bedoll i les tiges de dent de lleó, els seus nous menjars favorits.

Abel està molt lluny del món que coneix, en un paratge hostil, on ha d'apanyar-se sol, i únicament somia amb tornar a casa amb el seu Amanda. Però aquest Robinson Crusoe rosegador aviat descobrirà els secrets meravellosos de la illa, i de la vida.

TAMBÉ US AGRADARAN
27.00

Els últims llibres de l’Ottolina en castellà. 

18.50

La protagonista d’aquesta novel·la diu que ha assistit a 247 funerals. I això que només té 10 anys. Però no és tan estrany, si tenim en compte que la seva família porta la funerària del poble.

10.00

CAT. Tercera aventura de la sèrie d’Agus i els monstres, on descobrim que el malvat Dr. Brot i en Nap temen el raig de l'Emmo.

8.30

Novel·la curta il·lustrada, amb humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions, per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos i per passar-ho bé i riure llegint.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

10.00

CAT. Barreja de novel·la i còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Agus i els monstres enganxa els lectors i els fa riure fins a plorar.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !