x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'illa de l'Abel - Pati de Llibres
16.00
L'illa de l'Abel
Català
William Steig
Blackie Books
A partir de
Categories
16.00
L'illa de l'Abel

Quan ho tens tot, és difícil sobreviure sense res.

Abel és un ratolinet amb molta sort: viu en un entorn civilitzat i amb totes les comoditats, feliç amb la seva estimada Amanda. Un dia, una enorme tempesta els sorprèn en ple pícnic. Un vent huracanat se l'emporta i l'arrossega fins a un lloc desconegut. Una illa remota. Un lloc gegant i ple de perills on haurà de construir basses, creuar rius, grimpar arbres i buscar menjar per sobreviure. Així descobreix l'escorça de bedoll i les tiges de dent de lleó, els seus nous menjars favorits.

Abel està molt lluny del món que coneix, en un paratge hostil, on ha d'apanyar-se sol, i únicament somia amb tornar a casa amb el seu Amanda. Però aquest Robinson Crusoe rosegador aviat descobrirà els secrets meravellosos de la illa, i de la vida.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.25

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest segon títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

16.00

Una de les creacions més divertides i salvatges que s’han escrit mai sobre el món escolar i, alhora, un clàssic genial de la literatura juvenil il·lustrada.

14.90

No deixeu mai de creure en la màgia.

15.35

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest segon títol de la sèrie d’Ottolina enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

15.00

ESP. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

15.00

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest tercer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !