x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'illa de Hoakes - Pati de Llibres
16.90
L'illa de Hoakes
Català
Helen Friel, Ian Friel
Blume
A partir de
16.90
L'illa de Hoakes

Aquesta enginyosa i immersiva aventura de trencaclosques inclou un mapa desplegable de l’Illa de Hoakes i una lupa vermella especial que has de fer servir per descobrir missatges secrets i pistes.

 

• Henry Hoakes ha desaparegut i el parc d’atraccions de l’illa està en greu perill.

• Aquest quadern, un recull precipitat d’anotacions fetes en el seu diari, notes, endevinalles i pistes, és l’única clau per descobrir el que li ha passat a Henry i detenir els promotors sense escrúpols que volen acabar amb el parc.

• Resol els trencaclosques i descobreix claus i pistes mentre viatges per l’illa en una missió en la que t’ajudaran Rita i la resta dels animals parlants que hi viuen. És una carrera contra el temps que només un expert en trencaclosques pot guanyar!

 

TAMBÉ US AGRADARAN
14.94

Ets capaç de superar aquest repte?

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

18.95

Desafia la teva ment amb 25 històries de misteri.

15.50

CAT. Jugueu amb l’Estel i el Pol a trobar les diferències al llarg de la història. A mesura que avanceu serà més difícil. Ànims! 

17.90

Estem entusiasmades amb aquesta proposta artística completament oberta (no conté ni una sola indicació textual!). Hervé Tullet ofereix els materials (plantilles) i el suport (llibre quadern) amb els quals els infants deixen fluir la pròpia creativitat sense cap limitació.

12.90

9 casos i 70 pistes per pensar i divertir-se.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !