x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'illa de Hoakes - Pati de Llibres
16.90
L'illa de Hoakes
Català
Helen Friel, Ian Friel
Blume
A partir de
16.90
L'illa de Hoakes

Aquesta enginyosa i immersiva aventura de trencaclosques inclou un mapa desplegable de l’Illa de Hoakes i una lupa vermella especial que has de fer servir per descobrir missatges secrets i pistes.

 

• Henry Hoakes ha desaparegut i el parc d’atraccions de l’illa està en greu perill.

• Aquest quadern, un recull precipitat d’anotacions fetes en el seu diari, notes, endevinalles i pistes, és l’única clau per descobrir el que li ha passat a Henry i detenir els promotors sense escrúpols que volen acabar amb el parc.

• Resol els trencaclosques i descobreix claus i pistes mentre viatges per l’illa en una missió en la que t’ajudaran Rita i la resta dels animals parlants que hi viuen. És una carrera contra el temps que només un expert en trencaclosques pot guanyar!

 

TAMBÉ US AGRADARAN
12.00

Com podem passar-ho bé en espais naturals en l’entorn urbà? Si viviu a la ciutat aquest és el vostre llibre: un munt d’activitats per descobrir la natura i jugar a l’aire lliure al poble i a la ciutat.

18.95

Una carpeta amb la síntesi de quatre contes, els puzles dels contes i tres possibles finals: el tradicional, el que proposa l’autora i un en blanc perquè el feu vosaltres amb el retolador esborrable.

19.50

Experimenta, aprèn tècniques artístiques, juga amb els volums, fes estampats... de la mà de Marion Deuchars. I coneix els i les grans artistes: Joan Miró, Sonia Delaunay, Eduardo Chillida, Frida Kahlo, Hannah Höch...

14.90

Busca la sortida de cada un dels laberints d'aquest llibre, magníficament il.lustrat; troba les pistes amagades i resol els misteris més críptics. Només així aconseguiràs el teu propósit!

10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

17.90

Estem entusiasmades amb aquesta proposta artística completament oberta (no conté ni una sola indicació textual!). Hervé Tullet ofereix els materials (plantilles) i el suport (llibre quadern) amb els quals els infants deixen fluir la pròpia creativitat sense cap limitació.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !