x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
48.00
Les livres de... Katsumi Komagata
Francès
Jean Widmer, Jocelyne Fracheboud
Les trois ourses
A partir de
48.00
Les livres de... Katsumi Komagata

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l’art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre publicat per Les trois ourses, Jean Widmer i Jocelyne Fracheboud proposen passejar pel catàleg dels llibres publicats per l’artista i descobrir les seves aportacions al món de la literatura infantil i juvenil (lij).

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
23.90

Assaig escrit en italià on Suzy Lee explica la seva investigació sobre el paper que té la relligadura del llom en el contingut de la història narrada mitjançant imatges en un àlbum il·lustrat. 

39.50

Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures.   

20.00

Assaig traduït al castellà on Suzy Lee explica la seva investigació sobre el paper que té la relligadura del llom en el contingut de la història narrada mitjançant imatges en un àlbum il·lustrat.  

70.00

Edició acuradíssima (paper, tintes, enquadernació, textura) que mostra el treball de Jimmy Liao en una antologia de 50 il·lustracions de l’autor, entre les quals la retrobada dels protagonistes de Desencuentros.  

28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !