x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
  • Les livres de... Katsumi Komagata - Pati de Llibres
48.00
Les livres de... Katsumi Komagata
Francès
Jean Widmer, Jocelyne Fracheboud
Les trois ourses
A partir de
48.00
Les livres de... Katsumi Komagata

Cada llibre de Katsumi Komagata és una petita joia per llegir i gaudir l’art, la poesia, la delicadesa de la combinació de papers de diferents textures i formes.

 

En aquest llibre publicat per Les trois ourses, Jean Widmer i Jocelyne Fracheboud proposen passejar pel catàleg dels llibres publicats per l’artista i descobrir les seves aportacions al món de la literatura infantil i juvenil (lij).

 

Katsumi Komagata no utilitza llapis ni colors per explicar les històries dels seus llibres. Tria papers de textures diferents per retallar-los i combinar-los, sorprenent el tacte i la vista dels lectors.

TAMBÉ US AGRADARAN
30.00

Llibre de roba fet amb serigrafia completament artesanal. De format petit perquè els nadons el puguin agafar sols, té diferents textures, és flexible i no es fa malbé per molt que el rebreguin.

39.50

Katsumi Komagata parla de l'embaràs i la formació d'una nova vida humana, tot jugant amb papers de diferents textures.   

23.90

Assaig escrit en italià on Suzy Lee explica la seva investigació sobre el paper que té la relligadura del llom en el contingut de la història narrada mitjançant imatges en un àlbum il·lustrat. 

22.00

Esbozos de una tierra sin nombre explica el procés de creació d’Emigrantes, exposa els esbossos i esclareix d’on i com sorgeix l’obra, amb referències al món real i a l’imaginari de Shaun Tan.

21.00

Joc artístic de Jean Widmer i Katsumi Komagata que convida a obrir el camp de visió, jugar amb les perspectives i llegir la seqüència de la imatge deixant-nos sorprendre amb les descobertes.  

18.00

DVD + Guia de camp. Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !