x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'erugueta goluda: mini amb peluix - Pati de Llibres
16.50
L'erugueta goluda: mini amb peluix
Català
Eric Carle
Kókinos
A partir de
16.50
L'erugueta goluda: mini amb peluix

La història de l'Erugueta Goluda d'Eric Carle en l'edició petita en català de pàgines de cartró per a nadons.

 

D'un ou neix una erugueta que té molta gana. Dilluns menja una poma, però continua amb gana. Dimarts, dues peres... i continua amb gana. Dimecres, tres prunes... i continua amb gana. Van passant els dies de la setmana un a un, i l'erugueta menja i menja dia rere dia fins arribar a dissabte amb mal de panxa per haver-se empatxat, així que diumenge menja una mica de verd. Ja no té gana, és grossa i forma un capoll. De la crisàlide sortirà una papallona estupenda.

 

El cicle de vida, el nom de les fruites i altres aliments, els dies de la setmana... L'erugueta goluda és una història literària rodona i divertida com poques, i plena de continguts pensats per explicar el món als més petits. Un dels llibres més llegits any rere any a tot el món. Motius n'hi ha, oi?

 

TAMBÉ US AGRADARAN
19.90

ESP./ENG. El tercer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: el Peix Irisat, el peix més conegut de la literatura infantil.

28.90

Una mirada íntima i introspectiva, excepcional i portentosa, a la personalitat de la genial artista i un de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX.

23.50

Sac amb peces petites de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

14.96

Construïm els puzles unint les il·lustracions i crearem històries fantàstiques.

14.90

Llibre amb solapes, finestres i desplegables per descobrir sorpreses i meravellar-se amb l’enginy tot aprenent els colors.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !