x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'enigma de Vilagallina - Pati de Llibres
  • L'enigma de Vilagallina - Pati de Llibres
15.95
L'enigma de Vilagallina
Català
Albert Arrayás
Babulinka Books
A partir de
15.95
L'enigma de Vilagallina

Pocs dies abans del famós concurs de “La Ploma Daurada” les gallines de Vilagallina comencen a desaparèixer misteriosament. A cada desaparició, una nova pista… Qui serà el culpable? Estigueu atents!
De vegades ens poden fer creure coses que no són. 

Albert Arrayás ha creat un divertit i original àlbum il·lustrat que ens parla de l’enveja i de martingales que no sempre surten bé. Un àlbum enigma, que no s’acaba en llegir la darrera pàgina, sinó que obliga a rellegir el llibre i trobar les pistes incorporades de forma subtil i intel·ligent. Les il·lustracions són, senzillament, un regal per als sentits.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.00

Si alguna vegada us sentiu sols, perduts, aquest llibre us reconfortarà. Narra una història d’amistat tendra i sorprenent entre un nen i el pingüí que apareix un bon dia davant de casa seva.

14.90

Un conte tendre sobre la màgia dels llibres.

13.00

Com Un llibre, Colors és màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu sorprenent-vos cada vegada que passeu pàgina.

16.00

Àlbum il·lustrat El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

24.00

CAT. Tots portem en l’interior un buit que de vegades creix i d’altres es fa petit, però, per sort, mai no desapareix del tot. Perquè la vida és plena de trobades i de pèrdues.

15.50

Original àlbum amb encunyats sobre la lluna.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !