x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Le Petit Prince pop up FR. - Pati de Llibres
  • Le Petit Prince pop up FR. - Pati de Llibres
  • Le Petit Prince pop up FR. - Pati de Llibres
  • Le Petit Prince pop up FR. - Pati de Llibres
35.00
No disponible
Le Petit Prince pop up FR.
Francès
Antoine de Saint-Éxupery
n/d
A partir de
Categories
35.00
No disponible
Le Petit Prince pop up FR.

FR. Un aviador té una avaria al desert. Mentre arregla l’avió, se li acosta un nen. La mirada innocent i el pensament ingenu del petit príncep fan centrar l’atenció de l’aviador i dels lectors en allò que és essencial. Preocupat perquè els baobabs poden créixer com males herbes al seu petit planeta i foradar-lo per dins, el nen demana a l’aviador que li dibuixi un xai que se’ls mengi quan encara són herbetes que despunten de terra. Però, i si el xai es menja també la flor del petit príncep? Els seus dubtes són preguntes constants a l’aviador, que a través del que li diu el petit príncep va coneixent el viatge que fa per l’univers a la recerca de respostes, i dibuixos!, que l’ajudin en la vida diària quan torni a la seva estrella.

 

Els lectors descobrim a través del diàleg de l’aviador amb el nen que allà on ha estat el petit príncep ha trobat adults als quals no ha entès i que no l’han entès a ell, dedicats a tasques absurdes com donar ordres, comptar estels i guardar els comptes al calaix o encendre i apagar un fanal...

 

La narració de l’aviador situa els lectors en la necessitat de canviar la perspectiva per reflexionar amb nous paràmetres i poder entendre allò que és essencial, que sovint és invisible als ulls.

 

El text íntegre i les il·lustracions de Saint-Éxupery adquireixen una nova dimensió en aquesta edició pop-up. La tria del paper mate voluminós en què s’ha imprès l’obra amplifica les aquarel·les, omplint de calidesa les pàgines del llibre, que combinen de manera sorprenentment elegant fons blancs amb pestanyes vermelles, fons vermells amb pestanyes blanques, negres, grogues i vermelles.

 

Els enginys de l’arquitectura del paper donen una visió també sorprenent del desenvolupament de la història, fent, per exemple, que quan el petit príncep demana a l’aviador que li dibuixi un xai, en la doble pàgina es vegin només els textos, mentre que els diferents intents de dibuix que fa l’aviador es desvetllen només quan s’aixequen les pestanyes.

TAMBÉ US AGRADARAN
26.00

Què hi ha a dalt de sota el mar? El lector podrà descobrir-ho manipulant cada pàgina d'aquest interessant pop-up.

83.30

Una manera diferent i divertida d'acostar els contes tradicionals als més petits.

12.90

La llegenda de Sant Jordi en POP-UP!

16.90

Un llibre, un joc, un poema absurd i divertit... La casa de la Mei és un llibre ple de finestretes i amb uns desplegables sorprenents. Escrit amb lletra de pal i textos rimats.

23.95

Una deliciosa història d'amor per a totes les edats.

29.50

CAT. El petit príncep publicat en una edició pop-up espectacular. Les pestanyes i desplegables fan que el llibre com a objecte sigui un regal especial.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !