x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Las brujas - Pati de Llibres
  • Las brujas - Pati de Llibres
  • Las brujas - Pati de Llibres
  • Las brujas - Pati de Llibres
14.95
Las brujas
Castellà
Roald Dahl, Quentin Blake
Alfaguara
A partir de
Categories
14.95
Las brujas

Una novel·la imprescindible, que barreja ficció i realitat, carregada d’humor, de misteri i d’enginy, on la intriga creix a mesura que avança la narració. Us transformarà com a lectors. Després de llegir aquesta novel·la, la vostra vida mai tornarà a ser com era abans de conèixer-la. Ni el vostre entorn.

 

No us deixeu enganyar per l’aparença dolça d’algunes dones amables, qui sap si rere la disfressa d’urbanitat s’hi amaga una terrible, cruel, despietada bruixa.


Quan acompanyeu els protagonistes al llarg de la història, un nen i la seva àvia, que coneix molt bé les bruixes i guarda la marca d’un encontre amb elles, us allotjareu en un hotel amb la idea de descansar una mica. Però hi coincidireu amb un congrés que reuneix les bruixes de tota Anglaterra. Prepareu-vos per als fatídics encanteris i les transformacions inevitables, que són costants en la novel·la. I tingueu a prop l’àvia, l’avi o l’adult amb qui compteu quan les coses es posen lletges.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.00

Aquesta és l’aventura d’un petit equip de futbol. Però també és una història sobre l’amistat, la família i el primer amor. Perquè no solament és important el que tu et proposes, sinó de qui t’envoltes per aconseguir-ho.

 

14.90

Novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

13.50

Harry Potter i la cambra secreta és el segon títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

37.50

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (anglès) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

14.90

Una història tendra, genuïna i commovedora. Un llibre per aprendre a acceptar-nos com som.

13.95

Novel·la d’aventures de caràcter realista en què l’amistat de dues cosines s’uneix amb l’atzar que els omple de sorpreses uns dies d’estiu que havien pensat equivocadament que havien de ser avorrits.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !