x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'aniversari d'en Peixet - Pati de Llibres
  • L'aniversari d'en Peixet - Pati de Llibres
  • L'aniversari d'en Peixet - Pati de Llibres
  • L'aniversari d'en Peixet - Pati de Llibres
13.00
L'aniversari d'en Peixet
Català
Guido van Genechten
Símbol
A partir de
Categories
13.00
L'aniversari d'en Peixet

Nova aventura sota el mar del peix Peixet. Com passava en el llibre l’anterior, l’argument és senzill i l’enfocament emotiu i diverttit alhora. Guido van Genechten proposa una nova capbussada al fons del mar. El peix Peixet celebra el seu segon aniversari i convida a la festa tots els amics. N’hi ha de grassos, de prims, de curts, de llargs, de rectes, de corbats, de grossos, de petits... Un llibre ideal per treballar els contraris amb els nens més petits.

TAMBÉ US AGRADARAN
34.15

CAT. Enganxeu un personatge en una manyopla i canteu als infants les cançons catalanes que s’aprenen a l’escola bressol i l’educació infantil. Al CD sentireu les cançons cantades i en versió instrumental.

13.00

L’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, en format petit, amb pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

13.90

Un llibre d’imatges, encadenades mitjançant paraules, que anima a conèixer el món real que ens envolta i a explorar els racons meravellosos que la imaginació ens ofereix.

12.00

La història de l'Erugueta Goluda d'Eric Carle en l'edició petita en castellà de pàgines de cartró per a nadons.

13.90

Un llibre d’imatges encadenades amb fil argumental que us proposa imaginar com es disfressen els animals que van a una festa de carnaval.

12.00

La història de l'Erugueta Goluda d'Eric Carle en l'edició petita en català de pàgines de cartró per a nadons.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !