x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'Ada Goth i la festa mortífera - Pati de Llibres
14.00
L'Ada Goth i la festa mortífera
Català
Chris Riddell
Cruïlla
A partir de
14.00
L'Ada Goth i la festa mortífera

Chris Riddell, autor dels llibres protagonitzats per l'Ottolina (L'Ottolina i la gata groga, L'Ottolina va a l'escola i L'Ottolina al mar), publica una nova saga juvenil que barreja tècniques narratives pròpies de la novel·la amb tècniques del còmic: els llibres protagonitzats per l'Ada Goth, en què llegim textos i imatges, jugant, somrient (i rient!) a mesura que avancem en la lectura de les històriaes que narren.

 

L'Ada Goth i la festa mortífera, publicat després de L'Ada Goth i el ratolí fantasma, narra una nova aventura de l'Ada a la mansió immensa i estranya on conviu amb adults encara més estranys.

 

A la Mansió Esgarrifòtila preparen la festa de la lluna plena, que reunirà una bona colla de cuiners de renom. L'enrenou que s'hi organitzarà farà perdre el nord de vista a tothom. L'Ada farà ús de l'audàcia que la caracteritza perquè tot arribi a bon port i per fer que el seu pare recordi que aquell dia és també el seu aniversari.

 

Amb la mateixa cura en l'edició que tenia el títol anterior de l'Ada Goth, aquest llibre no passa desapercebut: cobertes negres de tapa dura amb el tall de les pàgines tenyit, en aquest cas, de color vermell. Amb un cop d'ull el distingim de qualsevol altre llibre, l'agafem, el fullegem i decidim que l'hem de llegir. És un llibre sorprenent.

TAMBÉ US AGRADARAN
19.00

Si només pots llegir un llibre, que sigui aquest!

9.95

Novel·la d’aprenentatge que disfrutaran els lectors de +12 anys, joves i adults. El missatge: crear el propi destí depèn d’un mateix. 

17.50

Emocionant, divertida i intensa.

15.00

CAT. Novel·la curta il·lustrada, amb plantejament positiu i humor ingenu, per llegir als petits mentre interpreten les il·lustracions i per animar a llegir autònomament els que comencen a llegir textos.

19.25

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest tercer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

16.00

Un viatge emocionant, poètic i tremendament divertit.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !