x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • L'Ada Goth i el ratolí fantasma - Pati de Llibres
  • L'Ada Goth i el ratolí fantasma - Pati de Llibres
  • L'Ada Goth i el ratolí fantasma - Pati de Llibres
  • L'Ada Goth i el ratolí fantasma - Pati de Llibres
14.00
L'Ada Goth i el ratolí fantasma
Català
Chris Riddell
Cruïlla
A partir de
14.00
L'Ada Goth i el ratolí fantasma

Chris Riddell, autor dels llibres protagonitzats per l'Ottolina (L'Ottolina i la gata groga, L'Ottolina va a l'escola i L'Ottolina al mar), publica una nova saga juvenil que barreja tècniques narratives pròpies de la novel·la amb tècniques del còmic: els llibres protagonitzats per l'Ada Goth, en què llegim textos i imatges, jugant, somrient (i rient!) a mesura que avancem en la lectura de les històriaes que narren.

 

L'Ada Goth i el ratolí fantasma són dos llibres en un. D'una banda, la novel·la, que narra les aventures de l'Ada Goth a la mansió immensa i estranya on conviu amb adults encara més estranys i almenys mitja dotzena de fantasmes, entre els quals un ratolí. D'altra banda, un llibret que és un homenatge a Gulliver i explica en vers les aventures il·lustrades del ratolí Ismael des que va sortir del port de mar on vivia fins que va conèixer l'Ada a casa de Lord Goth.

 

Chris Riddell il·lustra els interiors de la novel·la de l'Ada fent servir només tinta negra, mentre que el llibret del ratolí està il·lustrat amb vinyetes a tot color.

 

L'edició del llibre fa que no passi desapercebut: cobertes negres de tapa dura amb el tall de les pàgines tenyit de color lila. Amb un cop d'ull el distingim de qualsevol altre llibre, l'agafem, el fullegem i decidim que l'hem de llegir. És un llibre sorprenent.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

32.00

Harry Potter i la pedra filosofal en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

19.00

Harry Potter y el cáliz de fuego (esp.) és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

15.00

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Ottoline enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

120.00

Els set llibres de la saga Harry Potter

16.95

Quin és el preu que pagaries per ser famós?

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !