x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La vida amorosa dels animals - Pati de Llibres
22.00
La vida amorosa dels animals
Català (Disponible en altres)
Katharina von der Gathen, Anke Kuhl
Takatuka
A partir de
Categories
22.00
La vida amorosa dels animals

En poc menys de cent cinquanta pàgines, la pedagoga sexual Katharina von der Gathen tracta de manera exhaustiva el tema de la sexualitat i la reproducció en el regne animal: els rituals de seducció i l’època de zel, les diferents maneres d’aparellament, l’embaràs i el part, la cria i les diverses maneres de vida familiar entre els animals.

La feina d’Anke Kuhl complementa tota aquesta informació tan detallada que, com si fos un llibre clàssic de ciències naturals, però amb un toc comiquer i una bona dosi d’humor, ens delecta amb unes il·lustracions meticuloses i unes pàgines desplegables espectaculars.

TAMBÉ US AGRADARAN
23.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar... i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis es

19.90

Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convert

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

19.00

Després del gran èxit d’El gran llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, ara arriba El gran llibre del mar.

16.50

El primer títol de la col·lecció «Animals contra el canvi climàtic».

29.90

Després de La línia del temps, Peter Goes ens sorprèn amb un impressionant viatge per la geografia del nostre planeta.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !