x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La vida amorosa dels animals - Pati de Llibres
22.00
La vida amorosa dels animals
Català (Disponible en altres)
Katharina von der Gathen, Anke Kuhl
Takatuka
A partir de
Categories
22.00
La vida amorosa dels animals

En poc menys de cent cinquanta pàgines, la pedagoga sexual Katharina von der Gathen tracta de manera exhaustiva el tema de la sexualitat i la reproducció en el regne animal: els rituals de seducció i l’època de zel, les diferents maneres d’aparellament, l’embaràs i el part, la cria i les diverses maneres de vida familiar entre els animals.

La feina d’Anke Kuhl complementa tota aquesta informació tan detallada que, com si fos un llibre clàssic de ciències naturals, però amb un toc comiquer i una bona dosi d’humor, ens delecta amb unes il·lustracions meticuloses i unes pàgines desplegables espectaculars.

TAMBÉ US AGRADARAN
22.00

Fa gairebé tres milions d’anys, els oceans es van congelar i les capes de gel van cobrir la Terra: l’edat de gel havia començat.

22.00

Guillaume Duprat ens porta de viatge per l’univers d’ahir, d’avui i també de demà.

15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

19.00

Després del gran èxit d’El gran llibre de les cuques i El gran llibre de les bèsties, ara arriba El gran llibre del mar.

16.50

Aquest llibre ens convida a explorar què fer en el nostre planeta i com vivim en ell.

11.00

Per saber-ne més sobre la pubertat dels nens.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !