x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La trompeta del cigne - Pati de Llibres
17.00
La trompeta del cigne
Català
E. B. WHITE
Viena Edicions
A partir de
17.00
La trompeta del cigne

Quan resulta que ets un cigne trompeta i neixes mut, com li ha passat a en Louis, tens un problema. I la cosa es complica encara més quan t’enamores i vols declarar-te com ho fan tots els cignes trompeta.
Sí, és un problema, però en Louis és molt espavilat i, sobretot, té uns quants amics que estan disposats a ajudarlo: com en Sam, un noi que passa les vacances just al costat del llac on ha nascut en Louis, o la professora que s’atreveix a ensenyar ortografia a un cigne, o el barquer que li lloga una habitació esplèndida a l’Hotel Ritz de Boston.
Al capdavall, quan un es vol comunicar, sempre troba la manera de fer-ho.

 

 

E. B. WHITE (1899 -1985) és un escriptor americà que va viure envoltat d’animals: els de la seva granja a Maine i els dels seus famosíssims llibres, com el ratolí Stuart Little, el porquet que protagonitza La teranyina de la Carlota, de la mateixa col·lecció que aquest títol, i aquest cigne que sap superar totes les dificultats.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.60

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

15.00

Harry Potter y el prisionero de Azkaban (esp.) és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

16.00

Un llibre tendre i delicat per parlar del dol amb nens que han viscut per primera vegada la pèrdua d’un familiar o un amic.

10.00

CAT. Segona aventura de la sèrie d’Agus i els monstres, amb gran protagonisme del Cheff Roll i la primera aparició del malvat Dr. Brot.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !