x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La transformación de Fanny - Pati de Llibres
  • La transformación de Fanny - Pati de Llibres
  • La transformación de Fanny - Pati de Llibres
  • La transformación de Fanny - Pati de Llibres
11.50
La transformación de Fanny
Castellà
Patricia Schröder, Tina Schulte
Edelvives
A partir de
Categories
11.50
La transformación de Fanny

La “banda del Regaliz” està formada per quatre amigues inseparables. La Leo és molt curiosa i amant dels animals. La Dotte és una mica mandrosa, però mai falla quan se la necessita. A la Maya li encanta el color rosa, i és molt simpàtica. La Fanny és valenta, sempre està fent de les seves i se li ocorren idees genials. Juntes s’ho passen molt bé, encara que de vegades han d’afrontar algunes situacions complicades. Però sempre se’n surten gràcies a la seva tenacitat i intel·ligència.


Les novel·les de la col·lecció treballen temes significatius per als preadolescents com ara l’afany de superació d’un mateix, la importància de formar part d’un grup amb interessos comuns, el valor de l’amistat. I fan èmfasi en el fet de com sentir-se acompanyat ajuda a superar els entrebancs, sobretot emocionals, que sorgeixen en el dia a dia amb la família, els companys d’escola i la resta de persones amb qui convivim.


En general els referents són molt marcadament femenins i reflecteixen la vida quotidiana d’un grup de nenes que atrau l’atenció de lectores de 9 a 12 anys. Els títols de la col·lecció es poden llegir sense seguir un ordre concret. Però val la pena llegir en primer lloc el primer títol, ja que és on es forma la colla.


En aquest vuitè número, la Fanny, farta que es riguin d’ella perquè sembla un noi, es proposa canviar d’imatge. Alhora intenta arribar a la final d’un concurs de talent per acomplir el seu somni: aprendre a muntar a cavall.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.00

Harry Potter i la pedra filosofal és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

117.00

Els set llibres de la saga Harry Potter en castellà.

19.00

Si només pots llegir un llibre, que sigui aquest!

12.00

Una commovedora novel·la inspirada en fets reals, on destaca la força del discurs directe de l'autora, sense floritures.

17.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

120.00

Els set llibres de la saga Harry Potter

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !